reklama
Hej! Witam wszystkie mamy. Rzadko mam czas cos napisać ale teraz troche więcej bo Majka poszła do przedszkola.
Gratuuuuulacje! dla Maxwell, teraz najpiękniejszy czas dla całej rodziny, połączony z nastrojem światecznym.
Życzę dużo zdrówka i spokoju!
Gratuuuuulacje! dla Maxwell, teraz najpiękniejszy czas dla całej rodziny, połączony z nastrojem światecznym.
Życzę dużo zdrówka i spokoju!
Kasiurek1983
Fanka BB :)
współczuje!Urodzinki udane. A ja dzisiaj w ten największy deszcz byłam na mieście. Nawet majtki miałam mokre. Ja się przez to nie pochoruje będzie cud...
dziewczyny miala ktoras z was w ciazy metronidazol przepisany ?
pytam sie bo ja mam co chiwle jakas infekcje;/ no i nystatyna nie dziala,pimafucin takze,roilam wymaz i czekam teraz na wynik, wkurzam sie bo sluz mam i taki jaky galaretowaty(cos jak czop)ale troche nie tak duzo. Lekarz podejrzewa ze cos powaznego edzie i trzea edzie leczyc metronidazolem- stąd moje pytanie
JA MIALAM metronidazol w ciazy ale mialam okropna nadzerke do tego okropne uplawy tez takie jak Twoje po porodzie mialam wypalanke z wycinanka nadzerki wlasciwie caly czas jechalam na jakis tabletkach na takie infekcje z wymazy wyszlo zapalenie bakteryjne wlasnie z nadzerki.
Kasiurek1983
acha,bo ja panikuje ze cos nie tak, nadzerki nie mam -podobno! a mam ten sluz taki galaretowaty tylko jak sie przemecze albo hmmm robie "bobo"w ubikacji i ....ah ja przewrazliwona jestem hyhy bo przez tem porod w 30 tc wariujeJA MIALAM metronidazol w ciazy ale mialam okropna nadzerke do tego okropne uplawy tez takie jak Twoje po porodzie mialam wypalanke z wycinanka nadzerki wlasciwie caly czas jechalam na jakis tabletkach na takie infekcje z wymazy wyszlo zapalenie bakteryjne wlasnie z nadzerki.
Spokojnie teraz bedzie lepiej!!! już nie długo bierz to co daje lekarz staraj sie wypoczywac a jak się da to troche w szpitalu.
P.S Masz szczescie bo już jest TV na Traugutta a jeszcze calkiem nie dawno nie było, wypoczniesz i jeszcze pewnie po terminie bedziesz wyczekiwac swojej córeczki
P.S Masz szczescie bo już jest TV na Traugutta a jeszcze calkiem nie dawno nie było, wypoczniesz i jeszcze pewnie po terminie bedziesz wyczekiwac swojej córeczki
Kasiurek1983
no w szpitalu w tej ciazy bylam 2 razy w 8 i 2o tc i wtedy byly juz tv hihi a ka czekam na wymaz tzn wynik i wtedy cos mi przpeisze zale zastanwial sie nad metronidazolemSpokojnie teraz bedzie lepiej!!! już nie długo bierz to co daje lekarz staraj sie wypoczywac a jak się da to troche w szpitalu.
reklama
Witam.
Nie było mnie chwilę, przepraszam, poprawię się ;P
Maxwell serdeczne gratulacje!!!! Cudny czas teraz Cię czeka Czekamy na Ciebie ;D
Eewa skąd jesteś?? która dzielnica??
Bodzinka super, że imprezka udana Współczuję podróżowania w deszczu. Również mam nadzieję, że nie skończy to się chorobą. Ale jeśli jeszcze nic Ci nie jest, to już będzie ok ;D
Kasiurek nie miałam metronidazolu, podawali mi w ciąży antybiotyki z antybiogramu i wypadło na keflex, nie chcę Cię straszyć, ale każdy stan zapalny może wywoływać czynności porodowe, dlatego mnie wzięli od razu do szpitala i kazali leżeć bym nie zaczęła szybciej rodzić. Uważaj na siebie i się oszczędzaj!!
Zaczęłam świąteczne porządki, heh a jutro zmiana klimatu i na dyżur do szpitala śmigam ;D a chce mi się, że hoho ;/
Nie było mnie chwilę, przepraszam, poprawię się ;P
Maxwell serdeczne gratulacje!!!! Cudny czas teraz Cię czeka Czekamy na Ciebie ;D
Eewa skąd jesteś?? która dzielnica??
Bodzinka super, że imprezka udana Współczuję podróżowania w deszczu. Również mam nadzieję, że nie skończy to się chorobą. Ale jeśli jeszcze nic Ci nie jest, to już będzie ok ;D
Kasiurek nie miałam metronidazolu, podawali mi w ciąży antybiotyki z antybiogramu i wypadło na keflex, nie chcę Cię straszyć, ale każdy stan zapalny może wywoływać czynności porodowe, dlatego mnie wzięli od razu do szpitala i kazali leżeć bym nie zaczęła szybciej rodzić. Uważaj na siebie i się oszczędzaj!!
Zaczęłam świąteczne porządki, heh a jutro zmiana klimatu i na dyżur do szpitala śmigam ;D a chce mi się, że hoho ;/
Podziel się: