reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

reklama
Bodzinka, niestety cisza..
Nie zapowiada się na razie u nas na szybki poród. Mogę jeszcze długo połazić ze swoim słodkim ciężarem..wód jest jeszcze sporo, łożysko też oki..małej główka balatuje nad kanałem. Szyjka ciutkę bardziej puściła, ale..ogólnie mała ma wszystko w nosie..
Wagowo już nasza kruszynka ma 3740g..
W sumie ginka, jak wejrzała w moją kartę ciąży i skukała, że wg USG mam termin
na 3 grudnia, to powiedziała, że w sumie jest on bardziej realny niż termin z okresu..
Pocieszyła mnie na maxa..
Jak się nie będzie nic działo, to w przyszły czwartek mam zajechać na szpital i zrobi mi
znów KTG i badanko..
No a jutro Marycha ma 2-gie urodziny - normalnie, tak to przeleciało, że szok!!
Imprezy jej nie robimy, bo wiadomo..trudno, ona i tak raczej do końca nie rozumie..
Jak ktoś przyjedzie (a pewnie babcie i dziadek będą), to mam w barku "suche" ciastka,
piec mi się nie chce:-):-):-)
A jak u Ciebie?

Maxwell 3 grudnia piękna data;-)
Ja pomału się do roczku szykuje....Dzieci,tfutfu, zdrowe. Lolo jutro do chirurga idzie ze stulejką. Juz sie boje bo musze iść z dwójką a Fifi porusza się w pionie i oczywiście tam gdzie on chce ;-) A na wspominki mnie bierze..Ogladam ten mój wielki brzuchol rok temu....Ach w szpitalu lezałam i czekałam na decyzje kiedy cc....

Hejo ;)

Muszę się pochwalić, że zostałam właścicielką pięknego netbooka. Jest mój własny i mogę teraz pisać z Wami częściej. Dlatego piszcie dziewczynki duuużo ;)

Moja Myszka ma od kilku dni katarek, taki gęsty, przez który kaszle czasami. Mam nadzieję, że to od ząbków, bo poza tym nic się z nią nie dzieje ;) całe szczęście ;)

Kasiurek1983, ja się już "śmieję", że Martusia stwierdziła, że nie chce, jak jej siostra w listopadzie, więc wyjdzie w grudniu..:eek: A jak się Ty w ogóle kochana czujesz?
A mój męzolek rocznik 76', więc chyba raczej się nie znają...

Maxewll bo ona czeka na 3 grudnia bo to taka piekna data jest i takie fajniste dzieciaczki są z niej ;-)

Nasza Maxwell urodziła 30.11 :):):) Martusia dostała 10 pkt :):)

Maxwell serdeczne gratulacje Kochana... :):):):):)
Jak wyjdziecie ze szpitala napisz jak tam poród :):)

Ostatnia edycja:
reklama
Nasza Maxwell urodziła 30.11 :):):) Martusia dostała 10 pkt :):)

Maxwell serdeczne gratulacje Kochana... :):):):):)
Jak wyjdziecie ze szpitala napisz jak tam poród :):)
a jednak listopadzik ;] hihi ;] gratulacje

max - ja sie cuzje hmm czasem dobrze casem źle , w stycnziu ide sobie poodpoczywac w szpitalu ,zeby przelezec tydzien w ktorym urodzilam synka ... czyli 30/31

Do góry