reklama
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Bodzinka, niestety cisza..
Nie zapowiada się na razie u nas na szybki poród. Mogę jeszcze długo połazić ze swoim słodkim ciężarem..wód jest jeszcze sporo, łożysko też oki..małej główka balatuje nad kanałem. Szyjka ciutkę bardziej puściła, ale..ogólnie mała ma wszystko w nosie..
Wagowo już nasza kruszynka ma 3740g..
W sumie ginka, jak wejrzała w moją kartę ciąży i skukała, że wg USG mam termin
na 3 grudnia, to powiedziała, że w sumie jest on bardziej realny niż termin z okresu..
Pocieszyła mnie na maxa..
Jak się nie będzie nic działo, to w przyszły czwartek mam zajechać na szpital i zrobi mi
znów KTG i badanko..
No a jutro Marycha ma 2-gie urodziny - normalnie, tak to przeleciało, że szok!!
Imprezy jej nie robimy, bo wiadomo..trudno, ona i tak raczej do końca nie rozumie..
Jak ktoś przyjedzie (a pewnie babcie i dziadek będą), to mam w barku "suche" ciastka,
piec mi się nie chce:-):-):-)
A jak u Ciebie?
Nie zapowiada się na razie u nas na szybki poród. Mogę jeszcze długo połazić ze swoim słodkim ciężarem..wód jest jeszcze sporo, łożysko też oki..małej główka balatuje nad kanałem. Szyjka ciutkę bardziej puściła, ale..ogólnie mała ma wszystko w nosie..
Wagowo już nasza kruszynka ma 3740g..
W sumie ginka, jak wejrzała w moją kartę ciąży i skukała, że wg USG mam termin
na 3 grudnia, to powiedziała, że w sumie jest on bardziej realny niż termin z okresu..
Pocieszyła mnie na maxa..
Jak się nie będzie nic działo, to w przyszły czwartek mam zajechać na szpital i zrobi mi
znów KTG i badanko..
No a jutro Marycha ma 2-gie urodziny - normalnie, tak to przeleciało, że szok!!
Imprezy jej nie robimy, bo wiadomo..trudno, ona i tak raczej do końca nie rozumie..
Jak ktoś przyjedzie (a pewnie babcie i dziadek będą), to mam w barku "suche" ciastka,
piec mi się nie chce:-):-):-)
A jak u Ciebie?
Maxwell 3 grudnia piękna data;-)
Ja pomału się do roczku szykuje....Dzieci,tfutfu, zdrowe. Lolo jutro do chirurga idzie ze stulejką. Juz sie boje bo musze iść z dwójką a Fifi porusza się w pionie i oczywiście tam gdzie on chce ;-) A na wspominki mnie bierze..Ogladam ten mój wielki brzuchol rok temu....Ach w szpitalu lezałam i czekałam na decyzje kiedy cc....
Ja pomału się do roczku szykuje....Dzieci,tfutfu, zdrowe. Lolo jutro do chirurga idzie ze stulejką. Juz sie boje bo musze iść z dwójką a Fifi porusza się w pionie i oczywiście tam gdzie on chce ;-) A na wspominki mnie bierze..Ogladam ten mój wielki brzuchol rok temu....Ach w szpitalu lezałam i czekałam na decyzje kiedy cc....
Hejo
Muszę się pochwalić, że zostałam właścicielką pięknego netbooka. Jest mój własny i mogę teraz pisać z Wami częściej. Dlatego piszcie dziewczynki duuużo
Moja Myszka ma od kilku dni katarek, taki gęsty, przez który kaszle czasami. Mam nadzieję, że to od ząbków, bo poza tym nic się z nią nie dzieje całe szczęście
Muszę się pochwalić, że zostałam właścicielką pięknego netbooka. Jest mój własny i mogę teraz pisać z Wami częściej. Dlatego piszcie dziewczynki duuużo
Moja Myszka ma od kilku dni katarek, taki gęsty, przez który kaszle czasami. Mam nadzieję, że to od ząbków, bo poza tym nic się z nią nie dzieje całe szczęście
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Rodako - gratuluję zakupu/prezentu!!!;-) No i zdrówka dla Lauretty!!!
A ja nadal sie toczę w dwupaku..coś uparciuszek drugi nam się szykuje:-(
Kasiurek1983
Fanka BB :)
myslalam ze sie juz rozpakowalas ;/ a tu lypa dzidzia do grudnia czeka ;] moj maz 81 rocznik ;]Rodako - gratuluję zakupu/prezentu!!!;-) No i zdrówka dla Lauretty!!!
rodako -gratuluje swojego sprzeta ;]
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Kasiurek1983, ja się już "śmieję", że Martusia stwierdziła, że nie chce, jak jej siostra w listopadzie, więc wyjdzie w grudniu.. A jak się Ty w ogóle kochana czujesz?
A mój męzolek rocznik 76', więc chyba raczej się nie znają...
A mój męzolek rocznik 76', więc chyba raczej się nie znają...
Serduszko1
Nasza Maxwell urodziła 30.11 Martusia dostała 10 pkt
Maxwell serdeczne gratulacje Kochana...
Jak wyjdziecie ze szpitala napisz jak tam poród
Ostatnia edycja:
reklama
Kasiurek1983
a jednak listopadzik ;] hihi ;] gratulacjeNasza Maxwell urodziła 30.11 Martusia dostała 10 pkt
max - ja sie cuzje hmm czasem dobrze casem źle , w stycnziu ide sobie poodpoczywac w szpitalu ,zeby przelezec tydzien w ktorym urodzilam synka ... czyli 30/31
Podziel się: