reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

nikola Ile ma Twój Bartuś, bo nie pamiętam? Ty jesteś z Helenki, prawda? Nie widziałyśmy się w czwartek w piaskownicy na placu zabaw starej helenki? Wydaje mi się, że tamten chłopczyk miał na imię Bartuś.;)

reklama
Doła mam..Fifi lepiej ale Lolo miał dzis badanie sluchu w gabinecie laryngologicznym..No i badanie wyszło żle......................Ma przepisany balonik zeby pozbyć sie wysięku z uszu bez drenażu ale na dzien dzisiejszy nie dosłyszy, prawe ucho gorzej..Jak nie będzie wysięku to najprawdopodobniej dostanie skierowanie na badania do szpitala...Chyba, że mu sie poprawi a na to nie licze bo teraz sie okazalo, że rok temu to prawe ucho tez nie wyszło najlepiej...Także mimo poprawy będe raczej nalegala na te badania w szpitalu. Bo to u nas rodzinne te uszy Tesc i mąz maja aparaty...

Ja po dentyście, jakoś przeżyłam, ale nie lubię tego miejsca ;(

Bodzinka Kochana współczuję, mam nadzieję, ze jednak się poprawi ;) a badania w szpitalu, to chyba dobre wyjście, tam w krótkim czasie zrobią wszystkie potrzebne badania, nie będziesz musiała latać z dzieciątkiem. Trzymam kciuki ;*

maxwell jak tam, rozpakowana już??

Hej dziewczyny jakoś dawno mnie nie było, ale czasu brak. Jest piękna pogoda więc wykorzystujemy ją i chodzimy na długie spacerki.

Rodako nie nie byłam w czwartek na placu zabaw. Jednak ja już zauważyłam, że imię Bartek jest popularne i na Helence jest dość paru chłopców o tym imieniu. A mój Bartuś ma 16 miesięcy.

Hej dziewczyny..ja jeszcze w dwupaku..
Bodzinka, trzymam mocno kciuki za Karolka..biedactwo:-( Mam nadzieję, że się mu poprawi..
Rodako, dobrze, że po wizycie u dentystki oki..a co miałaś robione?
Nikola_ja - wcale się Ci nie dziwię..jakbym miała więcej siły i nie sapała jak staruszka, pewnie też bym z Marysią na dworze siedziała..a tak biedna nasza córcia musi czekac na tatę, żeby wyjść się przeluftować:-(

Nikola no to rzeczywiście nie TY, tamten Bartuś miał 11 miesięcy ;) szkoda ;/

Maxwell siłaczko ;) powodzenia ;) A miałam kończonego zęba, masakra, bolało dość mocno ;/ a na fotelu siedziałam z godzinę ;/ Już w ciąży zaczęły mi się sypać zęby i tak jest nadal ;/

i koniec pięknej pogody ;(

A chwaliłam się, ze Fifi pomyka?? 24 pazdziernika zrobił pierwsze tup tup a teraz to juz biegać chce ;-)

witam ja was podczytuje ale pewnie mnie nie kojarzycie , bardziej adaaa bo z nia lezalam raz w szpitalu ;]

maxwell - i jak rozpakowana ejstes ? rodzisz w naszym piekny Zabrzu ?czy raczej inna klinika?

reklama
Kasiurek, ja jeszcze w dwupaku:sorry2:..mam nadzieję, że się to szybko zmieni (choć zostały dwa tygodnie), bo już mi ciężko bardzo, szczególnie przy moim urwisku-Marysi..
Pisz z nami jak najwięcej, bo coraz ciszej na tym wątku zabrzańskim...
Bodzinka
- super, gratuluję chodziaczka:tak::-)..moja zaczęła tuptać sama, jak miała 13 m-cy..ciekawa jestem, jak teraz z drugą córcią będzie..
Rodako..ja z zębami podobnie..zanim urodziłam Marysię, miałam "tylko" jedną plombę (a urodziłam ją na 3 m-ce przed 30-tką:tak:)..a potem zaczęły sypać mi się dziury i tych plomb mam już chyba z osiem..ciekawe, co będzie, jak teraz urodzę..:baffled:

Pozwolę sobie zamieścić fotkę ze wczoraj -ja, moja mama i moja "piłeczka";-)
DSCF0448 [DVD (PAL)].jpg

Do góry