reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

No i juniorowi katar ściekł na oskrzela :-( Ech...Ale jak nie ma gorączki to NIC po nim nie widać. Własnie sie bawi z bratem, gada jak katarynka i śmieje na glos:-D:-D

reklama
Witajcie wieczorkiem!!
Bodzinka, dużo zdrówka dla juniora!!!
A moja od wczoraj gorączkuje i nic nie je (za wyjątkiem mleka)..na szczęście pije.. Idzie jej ostatnia piątka i będzie komplecik..ale co się wycierpi, to jej:-:)zawstydzona/y:..Teraz już mi świadomie mówi "ała boli" i pokazuje na buzię..

No nic, miłego wieczorku i spokojnej nocki;-)

Bodzinka, Maxwell zdrówka dla dzieciaczków!!

a my byliśmy dzisiaj na kontroli u kardiologa, bo Laurunia miała wadę serduszka (wrodzoną podobno) i wszystko już prawie się wyrównało. Lekarz na WOKu powiedział, że już właściwie jest zdrowa ;D i kontrola za 1-2 lat ;D

Hej! Witam wszystkie dziewczyny! Terytorialnie jestem blisko was tzn. przez 20 lat mieszkałam na Helence., a od 9 na Waryniolu.
Mam pytanie, czy był ktoś z was w knajpce bodajże " Niespodzianka" na ul. Wajdy? obok Telepizzy, podobno fajna dla matek z dzieciakami, jest sala zabaw z trampoliną itp, organizują spotkania w celu wymiany ciuszków i zabawek. Jeżeli ktoś coś wie to proszę dac znać. Druga sprawa : to oddam za darmo używaną plastikową komodę z wanną i przewijakiem, niestety przewijak mam już drugi i córci udało sie też ten zdemolować, jeżeli ktos byłby chętny to oddam byleby ktoś sobie sam po niego podjechał.
Mój nr gg 34916859
Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Na Wajdy?? Jej niedaleko...A pierwsze slysze hi hi hi
No u nas lepiej, katar się puścił nosem, zab troszke odpuścił i maly szaleje znowu..Ale za to Lolo ostatnio się zrobił taki marydny, że wysiadam...Moze to przez przedszkole..W kocu dopiero zaczał i trudno mu zaakceptowac nakazy i zakazy..On jest strasznie uparty..Po tatusiu ;-)
Maxwell biedna Maleńka.
Rodako no to super, że wada sie wyrównuje!!

eewa witam ;) waryniol to moje ukochane miejsce ;) całe dzieciństwo tam przeżyłam ;) Nie słyszałam nic o ten knajpce, szkoda, ze już jest, chciałam założyć taką kawiarnie ;/ ale przyda się na nasze spotkanie w przyszłości ;)

bodzinka super, ze już lepiej ;) a marudzenie Karolka może rzeczywiście związane jest z pójściem do przedszkola ;) mam nadzieję, ze mu przejdzie niedługo. A uparty, no ba ze w tatusia, przecież nie w Ciebie ;D

Dziewczyny z WARYNIOLA, gdybyście słyszały, ze ktoś chce się zamienić z 3-4 pokoi na 2 pokoje, to dajcie mi proszę znać. Chciałabym tam znów mieszkać, więc chętnie się zamienię. Nasze mieszkanie jest po generalnym remoncie łącznie z nową elektryka i ogrzewaniem, więc może ktoś będzie chętny ;)

Witajcie mamusie:-)
Bodzinka, jak junior? Lepiej?
Rodako - super wiadomość o serduszku Lauruni!!!:-) Co do mieszkania, niestety nie słyszałam..sama bym się zamieniła chętnie na większe (mamy dwa pokoje), ale na tym samym osiedlu!!:-)
Eewa - dawno Cię nie widziałam..jak Twoje bąble?;-) O knajpce nie słyszałam, ale musi być fajna..:tak:

Ja wczoraj u rodziców, więc sobie odpoczęłam, a za Marysią ganiała moja mama
biggrin.gif
. Dzisiaj była z rana teściowa, teraz wyszła, mała śpi, a ja mam w końcu chwilkę dla siebie. Obiad mam od mojej mamci- leczo, pychotka..więc też z głowy
wink2.gif

Kurcze, od rana leje, temperatura spadła do około 10 stopni - już niestety jesień pełną gębą
unhappy.gif
.

hello!
właśnie wróciłam z paznokci,są ładne i bez odrostów.
Moja twarz chyba przechodzi przesilenie jesienne, bo jakichś pryszczy dostaję, co chwila nowy, a nie miałam z cerą problemów ;/

Bodzinka oby Ci się polepszyło ;) ja też bym zjadła ;)

maxwell heh no własnie, to osiedle jest super, myślimy jednak też o domku ;) Gdzie konkretnie mieszkasz na waryniolu?

reklama
Bodzinka - pierwszy @ od ciąży i porodu? Współczuję samopoczucia..
Rodako, ja się ciężko do fryzjera wybieram..ale chyba jeszcze troszkę poczekam z odrostami i pójdę na początku listopada, żeby już mieć w miarę zrobione przed porodem..potem będzie kiepsko się wyrwać..A mieszkam na Tatarkiewicza;-)

Do góry