reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

Maxwell własnie nie ;-) Ja dośc szybko dostałam @ :szok: pomimo karmienia..Ale ma mam okropny ZNP..I sama siebie mam dość ;-)

reklama
Hmmm dziewczynki a może by spróbować zgobic grupe zamkniętą, zeby pokazać dzieciaczki??? Co Wy na to???
My dzisiaj śmigamy do Bytomia na urodzinki,5, synka przyjaciołki :-)

Witam z rana;-)
Mój wybył z Marysią do babci, więc mam trochę luziku..
Bodzinka, niezły pomysł..tylko czy już nie mamy czegoś takiego? Chodzi mi o Mamusie z Zabrza - Forum BabyBoom . To nie jest właśnie to?
Udanej imprezki życzę..a my dzisiaj mamy wizytę koleżanki z córcią 3-letnią, małe się troszkę pobawią, a my poklachamy:p

Ano haha ha ha ha to jest to ;-) Ja chyba powinnam zacząć kawe pijac bo ostatnio mój poziom intelektualny równa sie prawie zeru..Aż wstyd :-( Tylko ja tam nie jestem buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Bodzinka, tylko w takim razie nie wiem - kto musi Cię zaprosić tam? Ta osoba, która zakładała ten wątek?
W sumie, ja mogę tu zamieścić fotki - dla mnie nie ma problemu..
A i przyznam Ci się, że "podglądnęłam" Twoje fotki na wątku "Mamuśki ze Śląska" - niezła laseczka z Ciebie!!:tak:30 kg w dół?Wow!!

Dzięki Maxwell :-) A najlepsze, że poza dziecięciem na cycu i odstawieniem leków, które brałam przed ciążą NIC nie robiłam..Taka dieta mi pasuje ;-)

Dzięki Maxwell :-) A najlepsze, że poza dziecięciem na cycu i odstawieniem leków, które brałam przed ciążą NIC nie robiłam..Taka dieta mi pasuje ;-)
Tym bardziej jestem pod wrażeniem..moja waga na razie szybuje w górę, juz jestem plus 15 kg, a zostało mi jakieś półtora miesiąca do porodu..więc się na razie nie przejmuję, potem zobaczymy..;-)

reklama
Maxwell tylko plus 15 ?? To i tak fajnie, ja z Lolkiem przytyłam ponad 30 kg...
Junior ma zapalenie oskrzeli..Zmiana antybiotyku i syropu..Ech ;-(

Do góry