reklama
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Bodzinka, ja przy Marysi też dość szybko dostałam, bo w sumie malą urodziłam pod koniec listopada, a @ już miałam w styczniu..
Rodako - ja też w nieparzystych;-)
Rodako - ja też w nieparzystych;-)
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Witam z rana;-)
Mój wybył z Marysią do babci, więc mam trochę luziku..
Bodzinka, niezły pomysł..tylko czy już nie mamy czegoś takiego? Chodzi mi o Mamusie z Zabrza - Forum BabyBoom . To nie jest właśnie to?
Udanej imprezki życzę..a my dzisiaj mamy wizytę koleżanki z córcią 3-letnią, małe się troszkę pobawią, a my poklachamy
Mój wybył z Marysią do babci, więc mam trochę luziku..
Bodzinka, niezły pomysł..tylko czy już nie mamy czegoś takiego? Chodzi mi o Mamusie z Zabrza - Forum BabyBoom . To nie jest właśnie to?
Udanej imprezki życzę..a my dzisiaj mamy wizytę koleżanki z córcią 3-letnią, małe się troszkę pobawią, a my poklachamy
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Bodzinka, tylko w takim razie nie wiem - kto musi Cię zaprosić tam? Ta osoba, która zakładała ten wątek?
W sumie, ja mogę tu zamieścić fotki - dla mnie nie ma problemu..
A i przyznam Ci się, że "podglądnęłam" Twoje fotki na wątku "Mamuśki ze Śląska" - niezła laseczka z Ciebie!!30 kg w dół?Wow!!
W sumie, ja mogę tu zamieścić fotki - dla mnie nie ma problemu..
A i przyznam Ci się, że "podglądnęłam" Twoje fotki na wątku "Mamuśki ze Śląska" - niezła laseczka z Ciebie!!30 kg w dół?Wow!!
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Tym bardziej jestem pod wrażeniem..moja waga na razie szybuje w górę, juz jestem plus 15 kg, a zostało mi jakieś półtora miesiąca do porodu..więc się na razie nie przejmuję, potem zobaczymy..;-)Dzięki Maxwell :-) A najlepsze, że poza dziecięciem na cycu i odstawieniem leków, które brałam przed ciążą NIC nie robiłam..Taka dieta mi pasuje ;-)
reklama
Podziel się: