reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

Hej, hej mamusie:-D:-D
Widze,że rozruszałyscie wąteczek:tak::tak: to miło.
Ja nie mogłam tu ostatnio bywać z powpodów zdrowotnych no ale teraz postaram się bywać częściej.Ja mieszkam też w okolicach Carrefura.
Pozdrawiam przyszłe i obecne mamusie:-D:-D

reklama
:-)dziękuje na pewno będę wpadać. Co do wyboru szpitala ja najprawdopodobniej będę rodzic na Traugutta , na początku ciąży leżałam na Janika i personel był miły (możne poza kilkoma lekarzami) teraz wszyscy przeszli na Traugutta wiec nie ma źle , poza tym szpital jest po kapitalnym remoncie i jest tam naprawdę ładnie :) Poza tym pracuje tam mój lekarz prowadzący. Dr.Bartlinski.
a wam kto prowadzi/prowadził ? i na kiedy macie terminy :-)? ja na 26 lipca , więc jeszcze sporo czasu:-D

Bodzianka, to aby teraz ze zdrówkiem było już dobrze :tak: To może my sąsiadkami jesteśmy? ;-) Ja mam do Carrefoura dosłownie minutke drogi, no może dwie :tak:

Adddaaa, ja chodziłam prywatnie do dr. Tiszlera. A rodziłam w grudniu, niecałe dwa miesiące temu :tak:

Ostatnia edycja:
Bodzianka, to aby teraz ze zdrówkiem było już dobrze :tak: To może my sąsiadkami jesteśmy? ;-) Ja mam do Carrefoura dosłownie minutke drogi, no może dwie :tak:
Ja mam tak ok.10 min, 2 min mam do głównej komendy policji.
Jak sie zrobi cieplej to chętnie się na spacerem umówie:tak::tak::tak:

Ale zasypało. Jak wasze maluchy reagują na śnieg? Moja jak siadła na pupie to wstać nie chciała hehehee...
Ja Karolinę rodziłam w Świętochłowicach u Pabiana i byłam bardzo zadowolona i z niego i z całego personelu. Wszyscy mili i uprzejmi. Radka rodziłam na Janika i to była trauma od początku do końca. O Pyskowicach też dużo dobrego słyszałam.
Jak już wybierzecie szpital to dobrze się przejechać i rozejrzeć, popytać co trzeba przynieść ze sobą a co oni zapewniają.
Najważniesze to mieć pozytywne nastawienie :)

Bodzianka, w sumie masz rację, nigdy nie wiadomo, kto czyta te nasze wypociny :sorry2:

Klio, mój nie reaguje - nie ma jeszcze 2 miesięcy, więc po prostu tak jak zawsze kima na powietrzu :-D

Ja rodziłam na Traugutta i bardzo dobrze wspominam , personel bardzo miły a jak zaczeły się komplikacje to lekarze nie czekali co będzie tylko od razu zdecydowali się na cc i uratowali Małego bo spadało tętno, odkleiło sięłożysko i już jak się urodził to poszedł pod tlen. Pielęgniarki i połozne też wspominam bardzo miło_Ogólnie jestem na tak.
Lolowi śnieg sie bardzooo podoba:tak::tak::tak:Ale,że niedawno dopiero wyzdrowiał to na razie wychodzimy na krótkie wypady śniegowe.

reklama
Adddaaa ja mam termin na 27 kwietnia, ale wydaje mi się że chyba to będzie troszkę wcześniej. Tak szczerze to wolałabym żeby mały urodził się przed terminem. Ja cały czas chciałam rodzić na Traugutta, rodziłam tam pierwszego syna i byłam zadowolona, ale jak się dowiedziałam że przenieśli tam Janika to zrezygnowałam.
Widzę, że coraz więcej mamuś pisze się na wiosenne spacerki, to miło :tak:
Bodzinka dużo zdrówka życzę.
Mały szczęśliwy na śniegu, ubawu ma masę, szkoda że ja z nim nie mogę poszaleć, no ale coś za coś. To na razie uciekam leżeć. :dry:

Do góry