reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

maxwell- wybacz za szczerosc ale za tą cene to ja mam 5 razy lepszy dywan i w ladniejszych wzorach. te wygladaja jak zwykla wyladzina to ja mam lepsza w sypialni niz ten dywan serio kochana przeplacilas moim zdaniem.
Addaa- a jak fajnie ze juz tyle zabkow ma i ze tak szybko mowi mojej szwagierki syn ma niecale 3 lata i dopiero teraz tak naprawde mowi bo wczesniej tylko mama,baba i brum brum..

reklama
Spoko Sabinka;-) Mi się nie wydaje, żebym przepłaciła - szukałam w "realu" i za podobne dywany chcieli koło 500-600zł.. A kolory oba mają extra!!W dużym mam złoty, a w sypialni ciemno pomarańczowy..Nie chciałam żadnych wzorków, tylko właśnie gładkie..no a najważniejsze, jestem z nich zadowolona!!:-)

witam,
u nas podgoda calymi dniami dolujaca wiec tak się nudzimy :( ja juz nawet jak M jest w domu po pracy z nudów zaczelam gotowac jakies nowe potrawy:-D
takze zapraszamy do nas ! buziaki

Hej dziewczyny,
U nas spokojniutko.Marysi wyszły w miarę bezboleśnie kolejne dwa ząbki -dolne dwójki:-):-)..No i sprzedałam swój pierwszy przedmiot na Allegro - nianię elektroniczną - nietrafiony prezent od kolegów z pracy S. :tak:
A co tam u Was? Buziaki dla dzieciaczków..

Maxwell- fajnie a za ile poszła? ja juz kopa rzeczy na ebay sprzedalam :D
u nas pogoda tez dolujaca, ahhh skoda gadac pozatym malemu juz prawie do konca wyszedl dolny zabek 2ka :)

Witam nowe mamusie:-)
Nie odzywałam się bo dzieci ciągle chore,jak nie synuś pokasływał,to Oliwka wymiotowała.teraz okazało się że musi chodzić na rehabilitację na 3 maja,wierci się przy tych ćwiczeniach okropnie:-(.no i muszę powtórzyć usg główki,które jej zrobili po narodzinach.
Pozdrawiam cieplutko:-D

reklama
Maxwell- jasne kasa se przyda zawsze :)A dziekuje noo juz kombinuje podnosi sie stoi i kombinuje zeby juz przechodzic trzymajac sie.:p
seeya - ojej a co sie stalo ze na rehabilitacje?? duzo zdrowka dla dzieciaczkow :*

Do góry