reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

Oncia-no poplotkowac to i do parku mozna w ladna pogode albo w mcdonaldzie i dzieci zabrac tez mozna nawet jak wieksze.
Maxwell- u nas tez ciezko maly ryczy czesto nie umie zasypiac a slini sie jak cholera
Pati- kochana to duzo tych zebow ma a jescze nie raczkuje? to sie ciesz mi Marcel do kazdego kata zagląda. juz sie nawet szafek chwyta i wstaje takze maxymalnie musze za nim latac i miec go na oku bo jak huknie na ziemie tzn na wykladzine to nie bedzie wesolo.

reklama
Sabina ale u nas sa panele to ma ślisko.... ja go tam nie poganiam.... jak przyjdzie czas to i on bedzie raczkował... choć Seba mało raczkował.. on chciał od razu chodzic...

Oncia jak już jeden wyjdzie to potem pójdzie szybko.... Kuba miał 4 miesiace i 4 dni jak mu wyszły dolne jedynki... teraz to wszystkie naraz idą... a ja powoli dostaje do głowy hahahahahaha

No pewnie że tak :):):) My tez dajemy rade... jest coraz lepiej bo dwójeczki juz prawie sie przebiły.... ja im daje dosłownie kilka dni ale jak bedzie to sie okaże :):):)

Hej laseczki:-)
U nas pierwsze ząbki wyszły koło 5 miesiąca, a kolejne chyba po kolejnych 2 miesiącach..teraz na razie nic nie widać nowego;-)
Z tymi śliskimi panelami faktycznie coś jest - mała cały czas pełzała (mamy panele)..w zeszłym tygodniu zamówiliśmy na Allegro dwa dywany (na sypialni i "dużego") i teraz mała już raczkuje:-):tak::-)!!!Dywany wyszły dużo taniej niż w zwykłym sklepie i jestem bardzo z nich zadowolona!:-)
Oncia, to gratuluje pierwszego ząbka!;-)
Pati, gdzie słyszałaś o tej Akademii Malucha? Franciszkańska ode mnie to rzut beretem:-)

Witam!
Dawno mnie nie bylo,ale mały mi się rozchorował na gardło no i wtym czasie wyszły mu czwórki, masakra jeszcze chyba żadnych zębó tak zle nie znosił takze mamy juz 10 ząbków, mały coraz wiecej mówi n,p kotek,pesek, papa, mama,tata,baba,daj, itdd no i tez jest wszedzie gdzie on nie wchodzi masakra jakas ostatnio wlazl na łozko i zeskoczył myslalam ze się polamał ..... Boże...
a u nas poza tym jakos leci,
POZDRAWIAM WAS :*

MAXWEL-my tez myslimy o dywanie do duzego,masz moze linka???

reklama
Do góry