reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

Oncia-no poplotkowac to i do parku mozna w ladna pogode albo w mcdonaldzie i dzieci zabrac tez mozna nawet jak wieksze.
Maxwell- u nas tez ciezko maly ryczy czesto nie umie zasypiac a slini sie jak cholera
Pati- kochana to duzo tych zebow ma a jescze nie raczkuje? to sie ciesz mi Marcel do kazdego kata zagląda. juz sie nawet szafek chwyta i wstaje takze maxymalnie musze za nim latac i miec go na oku bo jak huknie na ziemie tzn na wykladzine to nie bedzie wesolo.

reklama
Sabina ale u nas sa panele to ma ślisko.... ja go tam nie poganiam.... jak przyjdzie czas to i on bedzie raczkował... choć Seba mało raczkował.. on chciał od razu chodzic...

Oncia jak już jeden wyjdzie to potem pójdzie szybko.... Kuba miał 4 miesiace i 4 dni jak mu wyszły dolne jedynki... teraz to wszystkie naraz idą... a ja powoli dostaje do głowy hahahahahaha

No pewnie że tak :):):) My tez dajemy rade... jest coraz lepiej bo dwójeczki juz prawie sie przebiły.... ja im daje dosłownie kilka dni ale jak bedzie to sie okaże :):):)

Hej laseczki:-)
U nas pierwsze ząbki wyszły koło 5 miesiąca, a kolejne chyba po kolejnych 2 miesiącach..teraz na razie nic nie widać nowego;-)
Z tymi śliskimi panelami faktycznie coś jest - mała cały czas pełzała (mamy panele)..w zeszłym tygodniu zamówiliśmy na Allegro dwa dywany (na sypialni i "dużego") i teraz mała już raczkuje:-):tak::-)!!!Dywany wyszły dużo taniej niż w zwykłym sklepie i jestem bardzo z nich zadowolona!:-)
Oncia, to gratuluje pierwszego ząbka!;-)
Pati, gdzie słyszałaś o tej Akademii Malucha? Franciszkańska ode mnie to rzut beretem:-)

Witam!
Dawno mnie nie bylo,ale mały mi się rozchorował na gardło no i wtym czasie wyszły mu czwórki, masakra jeszcze chyba żadnych zębó tak zle nie znosił takze mamy juz 10 ząbków, mały coraz wiecej mówi n,p kotek,pesek, papa, mama,tata,baba,daj, itdd no i tez jest wszedzie gdzie on nie wchodzi masakra jakas ostatnio wlazl na łozko i zeskoczył myslalam ze się polamał ..... Boże...
a u nas poza tym jakos leci,
POZDRAWIAM WAS :*

MAXWEL-my tez myslimy o dywanie do duzego,masz moze linka???

reklama
Do góry