reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

reklama
Mam takie pytanko do Zabrzanek czy jest tu gdzieś w okolicy jakaś fajna kawiarenka dla mam i dzieci ? gdzie można byłoby poplotkować z innymi mamami ?

maxwell kochana moj maly ma teraz 2zeby i 3 mu wychodzi wlasnie :) wszystkie na dole. :)
codo tranu no ja na razie niewiem musialabym zobaczyc ile on tutaj kosztuje a pozniej z lekarzem pomagadac.
A jak Marysia sie ma
?
Gratuluję ząbków Sabinko:-).. Moja przechodzi strasznie marudnie każdy kolejny ząbek..dopiero ma 6, a gdzie reszta..ehh..A tak poza tym, to Marysia ma "ogień w gaciach" - nie usiedzi spokojnie, wszędzie jej pełno - na pewno nie ma tego po mamusi, heheh;-)
no witam to maxwell 80 mieszkałyśmy obok siebie bo ja do kwietnia miszkalam na tatarkiewicza a obecnie mieszkam na zaolziańskiej :)
To nawet może się znamy z widzenia;-)..choć ja w Zabrzu mieszkam dopiero od 2,5 roku..za mężem tu trafiłam:-D:-D..
Mam takie pytanko do Zabrzanek czy jest tu gdzieś w okolicy jakaś fajna kawiarenka dla mam i dzieci ? gdzie można byłoby poplotkować z innymi mamami ?
Ja niestety nie znam:-(

Maxwell ja sie boje co bedzie jak Kuba zacznie chodzic czy nawet raczkować.....
a co do zębów to u nas tez to strasznie przechodzimy... u nas sprawdziły sie bardzo czopki Viburcol :)
Aktualnie przebijaja nam sie 3 ząbki naraz... dwójeczki u góry i jedna na dole ..... te u góry juz widać... jeszcze troche i sie przebija...:)

Ja także nie znam takich miejsc.. :///

reklama
No szkoda......
ale słyszałam że na Franciszkańskiej maja "Akademie Maluszka" otwierać chyba jakoś na dniach.... Chwila zaraz sprawdze
Ale to bedzie bardziej takie jakby przedszkole ://
"""""""Już 30 października (sobota) w godzinach od 10 - 17, przy ul. Franciszkańskiej 17 zapraszamy na wielkie otwarcie naszej Akademii."""""""

Ostatnia edycja:
Do góry