reklama
Serduszko1
Fanka BB :)
Na Zaolziańskiej mieszka mój tata
Serduszko1
A no malutki haha
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Gratuluję ząbków Sabinko:-).. Moja przechodzi strasznie marudnie każdy kolejny ząbek..dopiero ma 6, a gdzie reszta..ehh..A tak poza tym, to Marysia ma "ogień w gaciach" - nie usiedzi spokojnie, wszędzie jej pełno - na pewno nie ma tego po mamusi, heheh;-)maxwell kochana moj maly ma teraz 2zeby i 3 mu wychodzi wlasnie wszystkie na dole.
codo tranu no ja na razie niewiem musialabym zobaczyc ile on tutaj kosztuje a pozniej z lekarzem pomagadac.
A jak Marysia sie ma
?
To nawet może się znamy z widzenia;-)..choć ja w Zabrzu mieszkam dopiero od 2,5 roku..za mężem tu trafiłam..no witam to maxwell 80 mieszkałyśmy obok siebie bo ja do kwietnia miszkalam na tatarkiewicza a obecnie mieszkam na zaolziańskiej
Ja niestety nie znam:-(Mam takie pytanko do Zabrzanek czy jest tu gdzieś w okolicy jakaś fajna kawiarenka dla mam i dzieci ? gdzie można byłoby poplotkować z innymi mamami ?
To nawet może się znamy z widzenia;-)..choć ja w Zabrzu mieszkam dopiero od 2,5 roku..za mężem tu trafiłam
no ja tez trafiłam za mężem i w zabrzu mieszkam niecały rok
Serduszko1
Maxwell ja sie boje co bedzie jak Kuba zacznie chodzic czy nawet raczkować.....
a co do zębów to u nas tez to strasznie przechodzimy... u nas sprawdziły sie bardzo czopki Viburcol
Aktualnie przebijaja nam sie 3 ząbki naraz... dwójeczki u góry i jedna na dole ..... te u góry juz widać... jeszcze troche i sie przebija...
Ja także nie znam takich miejsc.. :///
a co do zębów to u nas tez to strasznie przechodzimy... u nas sprawdziły sie bardzo czopki Viburcol
Aktualnie przebijaja nam sie 3 ząbki naraz... dwójeczki u góry i jedna na dole ..... te u góry juz widać... jeszcze troche i sie przebija...
Ja także nie znam takich miejsc.. :///
reklama
Serduszko1
No szkoda......
ale słyszałam że na Franciszkańskiej maja "Akademie Maluszka" otwierać chyba jakoś na dniach.... Chwila zaraz sprawdze
Ale to bedzie bardziej takie jakby przedszkole ://
"""""""Już 30 października (sobota) w godzinach od 10 - 17, przy ul. Franciszkańskiej 17 zapraszamy na wielkie otwarcie naszej Akademii."""""""
ale słyszałam że na Franciszkańskiej maja "Akademie Maluszka" otwierać chyba jakoś na dniach.... Chwila zaraz sprawdze
Ale to bedzie bardziej takie jakby przedszkole ://
"""""""Już 30 października (sobota) w godzinach od 10 - 17, przy ul. Franciszkańskiej 17 zapraszamy na wielkie otwarcie naszej Akademii."""""""
Ostatnia edycja:
Podziel się: