maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Hej dziewczyny:-)!!
U nas ostatnio masakra z ząbkami - przebijają się górne bardzo ciężko, a mała cierpi, że szok:--(..najgorzej w nocy. Ciągle mi się budzi koło 24.00 i płacze, że serce się kraje..pomaga jej jedynie ibufen - żadne żele, żadne masaże dziąsełek:-(.. Żeby już się przebiły, bo normalnie zjade..
A jak robicie z tym spotkaniem? Może i nam się uda dojść (dojechać)?..:-)
A gdzie się wybieracie? My dopiero we wrześniu - nad morze do Niechorza:-). Już się nie mogę doczekać..
Musimy znowu się spotkać na kawce - może już Bartuś będzie bardziej hm..opiekuńczy dla Marysi..Choć teraz z małej robi się mały urwisek - ale za to przesłodki:-):-)..
U nas ostatnio masakra z ząbkami - przebijają się górne bardzo ciężko, a mała cierpi, że szok:--(..najgorzej w nocy. Ciągle mi się budzi koło 24.00 i płacze, że serce się kraje..pomaga jej jedynie ibufen - żadne żele, żadne masaże dziąsełek:-(.. Żeby już się przebiły, bo normalnie zjade..
A jak robicie z tym spotkaniem? Może i nam się uda dojść (dojechać)?..:-)
Myśmy też mieli w Poincie chrzciny - pyszne żarełko, dużo(!!), miła obsługa. Mieliśmy obiad, kawkę z ciastem i zimna płytę. Zapłaciliśmy koło 900zł za 15 osób..Polecam:-):-)ja mialam w restauracji point na francizkanskiej chrciny. i za obiad z kawa i ciastkiem i wino dla 20 osob placilam okolo 800zl.
Ollcia, wybaczamy, heheh;-)czesc laseczki, przepraszam że ostatnio się nie odzywałam...
u nas w porządku, z Bartka robi się coraz większy lobuziak ale przy tym jest bardzo kochany. No i straszny mamisynek się z niego zrobił ;p
mamy już 15 ząbków, więc już nie tak daleko do mety
w niedzielę jedziemy na wakacje i już nie mogę się doczekać.
A gdzie się wybieracie? My dopiero we wrześniu - nad morze do Niechorza:-). Już się nie mogę doczekać..
Musimy znowu się spotkać na kawce - może już Bartuś będzie bardziej hm..opiekuńczy dla Marysi..Choć teraz z małej robi się mały urwisek - ale za to przesłodki:-):-)..