reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

No hej ale tu pustoooo...
My już po spotkaniu z Adaaaą :) Było bardzo miło tylko bardzo brzydki wiaterek był.... Dziewczyny nastęonym razem musimy sie zgrać żeby więcej nas było.. :)
Adaaa bardzo dziekuje za spotkanie miło Cie było poznać.... A Twój Kacperek słodziachny strasznie jest....

A tak w nawiasie jak wracałam tramwajem to łącznie z moim wózkiem jechało 6 innych.. Ścisk jak niewiem co.... ale daliśmy rade :)

reklama
Witam !
J a równiez dziekuje za spotaknie mam nadzieje ze się jeszcze spotkamy nie raz :)
Mam teraz problem z małym,tzn stał się strasznie marudny i bardzo chce rządzić wszystkim... ohh ciezki czas..
Pati- widzę,że zbliza Wam się 5 rocznica szykujesz coś :)?
Sugar - co u Was jak mały i ząbki?
Rodako- no ubaw mialam nie zly ale, i stracha.. on ogolnie ostatnio czesto mnie tak straszy
Dawno Marzeny u nas nie było.

Witam !
J a równiez dziekuje za spotaknie mam nadzieje ze się jeszcze spotkamy nie raz :)
Mam teraz problem z małym,tzn stał się strasznie marudny i bardzo chce rządzić wszystkim... ohh ciezki czas..
Pati- widzę,że zbliza Wam się 5 rocznica szykujesz coś :)?
Sugar - co u Was jak mały i ząbki?
Rodako- no ubaw mialam nie zly ale, i stracha.. on ogolnie ostatnio czesto mnie tak straszy
Dawno Marzeny u nas nie było.
A no tak dokładnie za 10 dni mamy 5 rocznice....
Jedziemy sobie całą rodzinką do Ustronia..... chcemy ten dzień spędzić tylko w gronie rodzinnym :)

Hej
My wczoraj pojechaliśmy do Ustronia.... do Lasku Niespodzianek.... było bardzo fajnie... załapaliśmy sie też na Dożynki Ustronia..... Fajnie było.....
No ale... Seba zaczoł mi w nocy wymiotować..... Zwrócił mi wszystko co zjadł dlatego tez nie mam pojęcia co mu zaszkodziło :(
Teraz leży koło mnie z gorączka taki słaby..... Ale przynajmniej już zaczoł pić....

Tak na szczęście przestał zwracać koło 14..... zjadł malutki obiad i jest ok :):) Ma apetyt i co najważniejsze nie leży cały czas w łózku :)

reklama
Do góry