reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

No i po spotkaniu..:-)
Sugarbabylove i Adddaaa, miło było mi Was i Waszych małych "urwisków" poznać:-)..
Może jeszcze uda nam się ponownie spotkać..
Marzenka, ależ Twoi chłopcy urośli od naszego ostatniego spotkania..szok:szok:;-)..A poza tym, to bardzo ładnie Ci w tej fryzurce blond:tak::tak:!!!

reklama
My równiez dziekujemy za mile poludnie.
Kacperek zaraz jak wyszlam na Wolnosci spał jak suseł i to 3.5h :szok: jak nie dluzej, tak sie chlopak zmeczył.
poza tym tak nas pogoda meczyla a tu po poludniu sie tak rozpogodzilo, mam nadzieje ze w nocy burzy nie bedzie.
Olcia- nastepnym razem wybierzemy inna godzine taka zeby wszystkim pasowala :).
Nic ide spac bo ostatniop jestem caly czas zmeczona. ohh DOBRANOC!!!

No i po spotkaniu..:-)
Sugarbabylove i Adddaaa, miło było mi Was i Waszych małych "urwisków" poznać:-)..
Może jeszcze uda nam się ponownie spotkać..
Marzenka, ależ Twoi chłopcy urośli od naszego ostatniego spotkania..szok:szok:;-)..A poza tym, to bardzo ładnie Ci w tej fryzurce blond:tak::tak:!!!

A dziękuję bardzo za komplement :-D Ciężko było się przyzwyczaić, no ale w końcu i teraz mi się podoba :tak: Moi chłopcy urośli, a twoja Marysia jaka pannica od spotkania w przychodni ;-) Czas leci, a najbardziej to widać po dzieciach !

Mój mały jak usnął to spał 3,5 godziny :szok: jak nigdy

A my zmykamy na działkę do rodziców rozkoszować sie pogodą :rofl2:

Dziewczyny fajnie było was poznać

hej hej laski no fajnie bylo sie spotkać tylko szkoda że nie wszystkim pasowało../
Adaa 3 godziny to dlugo :) no moj mały też spał potem aż doszłam do domu
a pozatym to niewiem czy jeszcze zdąże sie spotkać z wami przed wyjazdem.:baffled:
no nic koncze bo u mamy jestem buska pa:-);-)

Hej mamuśki, co znowu tu tak cicho????:szok:
Byłam dzisiaj w pracy rano, zawieźć zaświadczenie o badaniach lekarskich i
test z BHP. Byłam oczywiście z Marysią:-) Mała jak mała cyganeczka - z rąk do rąk..
Śmiała się , rojbrowała na biurkach, była grzeczniutka..Potem w aucie mi zasnęła..
Acha, no i w kadrach powiedziała mi babka, że jak umiem, to mam sobie
załatwić zaświadczenie, że karmię..A ja na to, że przecież nie karmię piersią.
A ona mi na to, że no to co;-) I że spokojnie do ukończenia przez małą roczku
mogę te zaświadczenie przedstawiać, żeby "tylko" 7 godzin robić..
No więc pojechałam do naszego pediatry (wcześniej zadzwoniłam się
skonsultować z położną, czy doktorka nie będzie miała jakiegoś ale i umówić się)..
Wypisała mi je ta lekarka, ale tak trochę ze "strachem" - boi się kontroli..
Więc dopisała w karcie Marysi, że ją dokarmiam piersią..jeszcze specjalnie szukała
czarnego długopisu, bo takim wypisywała, że mała jest na Hippie..:-)
A co u Was słychać??:-)

Maxwell to super wyjdzie że mniej godzin w pracy :-) A z kim będziesz zostawiać Marysię?

Ja jestem zła bo zeszłam całe miasto za sandałkami dla małego i nic :wściekła/y:no wiecie co a myślałam ze wszystko można kupić :eek:

Marzenka- deichmann w platanie powinien mieć butki dla dzieci.
Olcia- no obecnie u teściowej jesteśmy. w sobote rano okolo 5 jdziemy juz do niemiec. a szkoda bo bysmy sie jeszcze spotkaly a tu duuupa...
a wlasnie z kim Marysie zostawisz? z teściową jednak??Na nk mam konto.
Sabina Warczachowska :)

reklama
witamy!!
ale sie ciepło zrobiło, taka parówa za oknem ze mały mi jesc w dzien prawie nie chce.Kąpie go kilka razy dziennie zeby sie ochłodzil bo caly czas spocony, u nas tak w mieszkaniu cieplo, nawet wiatrak nei pomaga.
Maxwell to super wyjdzie że mniej godzin w pracy :-) A z kim
będziesz zostawiać Marysię?

Ja jestem zła bo zeszłam całe miasto za sandałkami dla małego i nic :wściekła/y:no wiecie co a myślałam ze wszystko można kupić :eek:
Ja a tak samo szukalam sanałkow dla malego i nic wszedzie takie "wiatrówki" kryte a dla dziewczynek taki wybór,

a ja tez mam konto na n-k jak coś to Ada Jurkiewicz :)oczywiscie jak ktoś chce :-p

Do góry