reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

:-)Witam mamusie z Zabrza.
Jestem z Mikulczyc .... trafiłam tu przypadkiem a od 3 lat, od początku staranek, udzielam się na innym forum:-)
Jestem zarejestrowana od wczoraj na BB :-D mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego temaciku.
W październiku 2008r.urodziłam córkę (niestety na Janika :baffled:)
Mam też dużego już syna:-), który urodził się w lutym 1998r.
Różnica duża.... ale mimo chęci nie było możliwości postarania się szybciej....:nerd:
Male mieszkanko (wcześniej mieszkaliśmy w centrum Z. na kawalerce) i pensja tylko męża, a że to się zmieniło postanowiliśmy działć:-D trochę nam zeszło, nie tak jak planowaliśmy( jestem też po jednym poronieniu... ) ale doczekaliśmy tego szczęśliwego dnia i mamy na świecie naszą córeczkę:-)

ps...... gdzie wpisać kod aby pokazywał się przy każdej mojej wypowiedzi suwaczek:confused:

reklama
Ja jestem z Rokitnicy ale jeszcze parę lat temu mieszkałam w Gliwicach niedaleko Sośnicy:-).
Dziewczyny powiedzcie mi jaką byście poleciły miłą knajpkę - chcemy się spotkać w parę dziewczyn jeszcze ze szkoły i jedyne co mi przychodzi do głowy to Sfinks bo w samym centrum, ale my nie mamy zamiaru tam iść szamać tylko przy kawce lub piwku (która może oczywiście cha cha) sobie poklachać:confused:
Witam Rybcię i Ślązaczkę:happy:

Ślązaczka, Rybcia - witajcie :-)

Roja - a może Tukan? To naprzeciwko Sfinksa, podaja tam naprawde dobra kawe :tak: I fajny klimacik jest :tak:

Rybcia, to wcale nie tak strasznie duża różnica :tak:a co do Twojego pytania, gdzie wpisac kod to musisz wejść na górze stronki w Ustawienia, później z lewej strony kliknij Edytuj sygnaturę i wpisz BBCode w miejscu Edytuj sygnaturę. Nastepnie klikasz Zapisz sygnaturę i gotowe :tak::-D Jakbyś miała jakiś problem to pisz. A Twoja córeczka tylko 2 miesiace starsza od mojego Bartka :-)

Cześć dziewczyny!
Ja nie tyłam jak brałam tabletki natomiast przytyłam po ich odstawieniu, 5kg w półtora miesiąca. Zgroza.

Hej dziewczynki, skoro wątek ożył to i ja się dołączę. Jestem z centrum Zabrza i mieszkam niedaleko stadionu górnika. Jestem mamą 4,5 letniego Mateusza, a w kwietniu spodziewamy się drugiego łobuza :-) Pozdrawiam

Hej, ja sobie też tak pomyślałam, że gdzieś niedaleko mieszkamy. :-) A ja póki co leczę się z przeziębienia i mój mały też. Ja to mam pecha, bo jak jestem aktywna to na forum cisza, no ale trudno. Pa :tak:

Ja odwiedzam forum jak tylko mam czas, chociaż ostatnio jest go coraz mniej, bo Młody coś nie bardzo chce sypiać w ciągu dnia. Za to ostatnią noc miałam rewelacyjną. Bartek ogólnie w miarę dobrze sypia w nocy, bo na karmienie budzi się raz i mamy wtedy przerwę w spaniu od 30 min do 2 godz. Ale wczoraj jak zasnął o 22 to obudził się dziś o 7 rano :)

Witam i ja!!!!!!!!!:happy:
Wprawdzie z zabrza nie jestem ale znam troche to miasto i mieszkam niedaleko, a skoro watek ozyl wiec i ja dolacze do was:-)
Macie bardzxo fajny sklep dzieciecy robilam tam ostatnio zakupy, mozna zaszalec:-D:-D

reklama
Ja też uwielbiam robić zakupy dla mojego maluszka. Zaczęło się jak byłam w ciąży i jak narazie mi nie przeszło :-p

Do góry