reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

Witaj Ollcia, gratuluję synusia - niech zdrowo rośnie mały Zabrzanin:-)
Widziałam że pytałaś o tabletki Cerazette. Mi mój gin powiedział że to są jedyne bezpieczne t. antykoncepcyjne na naszym rynku dla mamuś karmiących piersią (nie pytałam o zastrzyk, może też jest, nie wiem). One mają naprawdę minimalną dawkę hormonu i dlatego nie przechodzi on do mleka matki. Miałam je brać ale w końcu zrezygnowałam bo jestem zapominalska a je trzeba naprawdę regularnie o określonej godzinie brać żeby efekt antykoncepcyjny był ciągły. Za to koleżanka stosuje i sobie chwali - wypróbowała juz kilka i jedynie te jej służą tzn nie ma żadnych efektów ubocznych typu tycie, bolące piersi itp

reklama
Jednak ktoś tu jest :-D
Dzieki za info na temat tabletek. Bardzo mi zależy żeby po nich nie przytyć, bo po ciąży zostało mi jeszcze 13 kg do stracenia. I tak jestem bliska depresji z powodu wagi :dry:

Olcia ja też stosowałam cezarette 2 miesiące i niestety 5 kg przytylam i zrzucic nei umiem :(

W ogóle to nie wiem cyz moge się dołączyc bo w sumie pochodze z sosnicy tj dzielnica Gliwic ,ale blizej Zabrza - Mama rocznej Majeczki:-)

Oj, to mnie zmartwiłaś tymi kilogramami :-( jeszcze ciążowych nie zrzuciłam, więc dodatkowe mi niepotrzebne.

No i myślę, że nikt nie będzie miał nic przeciwko temu, abyś się przyłączyła. Zresztą jak jesteś z Sośnicy to całkiem blisko mnie mieszkasz :tak:

No własnie ja tez;/ a dodatkowo mi 5 przybyło:( i mimo ,że juz nie karmie to mam problem z zabezpieczeniem bo po tabletkach tyje ,a spirali sie boje:baffled: idzie oszalec :)

A gdzie dokładnie mieszkasz????

Witaj w naszym gronie Kasiamaja:-), faktycznie Sośnica jest tuż tuż. Byłam parę razy z Tomkiem na meczach mini piłki nożnej, które często się u Was odbywają (na hali).
A w jakim wieku masz szkraba?

Dziękuje za miłe przyjęcie :-) Tak Roja mam roczną córeczke Maje :D ,a tak szczerze mowiąc to sośnica jest bliżej Zabrza niż Gliwic:-p, a czemu tutaj tak się rzadko udzielacie ???

Załączniki

• HPIM3720.jpg
    HPIM3720.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 53
Ach, bo trzeba ten wątek troszkę rozruszać :-D
Ja mam na nogach jakieś 10 min do stadionu Górnika, więc sama widzisz że niedaleko :tak:

A Ty Roja z jakich rejonów Zabrza jesteś?

Z tymi tabletkami to chyba jednak spróbuję, bo Roja napisała, że jej koleżanka nie miała efektów ubocznych, a każdy organizm jest inny więc może i mi uda się nie przytyć ;-) jeśli zobaczę że coś jest nie tak, to zawsze mogę odstawić.

Acha, Kasiamaja, znam przypadek że na spirali kobieta zaszła w ciążę.

reklama
Do góry