reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

:-)Witam mamusie z Zabrza.
Jestem z Mikulczyc .... trafiłam tu przypadkiem a od 3 lat, od początku staranek, udzielam się na innym forum:-)
Jestem zarejestrowana od wczoraj na BB :-D mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego temaciku.
W październiku 2008r.urodziłam córkę (niestety na Janika :baffled:)
Mam też dużego już syna:-), który urodził się w lutym 1998r.
Różnica duża.... ale mimo chęci nie było możliwości postarania się szybciej....:nerd:
Male mieszkanko (wcześniej mieszkaliśmy w centrum Z. na kawalerce) i pensja tylko męża, a że to się zmieniło postanowiliśmy działć:-D trochę nam zeszło, nie tak jak planowaliśmy( jestem też po jednym poronieniu... ) ale doczekaliśmy tego szczęśliwego dnia i mamy na świecie naszą córeczkę:-)

ps...... gdzie wpisać kod aby pokazywał się przy każdej mojej wypowiedzi suwaczek:confused:

reklama
Ja jestem z Rokitnicy ale jeszcze parę lat temu mieszkałam w Gliwicach niedaleko Sośnicy:-).
Dziewczyny powiedzcie mi jaką byście poleciły miłą knajpkę - chcemy się spotkać w parę dziewczyn jeszcze ze szkoły i jedyne co mi przychodzi do głowy to Sfinks bo w samym centrum, ale my nie mamy zamiaru tam iść szamać tylko przy kawce lub piwku (która może oczywiście cha cha) sobie poklachać:confused:
Witam Rybcię i Ślązaczkę:happy:

Ślązaczka, Rybcia - witajcie :-)

Roja - a może Tukan? To naprzeciwko Sfinksa, podaja tam naprawde dobra kawe :tak: I fajny klimacik jest :tak:

Rybcia, to wcale nie tak strasznie duża różnica :tak:a co do Twojego pytania, gdzie wpisac kod to musisz wejść na górze stronki w Ustawienia, później z lewej strony kliknij Edytuj sygnaturę i wpisz BBCode w miejscu Edytuj sygnaturę. Nastepnie klikasz Zapisz sygnaturę i gotowe :tak::-D Jakbyś miała jakiś problem to pisz. A Twoja córeczka tylko 2 miesiace starsza od mojego Bartka :-)

Cześć dziewczyny!
Ja nie tyłam jak brałam tabletki natomiast przytyłam po ich odstawieniu, 5kg w półtora miesiąca. Zgroza.

Hej dziewczynki, skoro wątek ożył to i ja się dołączę. Jestem z centrum Zabrza i mieszkam niedaleko stadionu górnika. Jestem mamą 4,5 letniego Mateusza, a w kwietniu spodziewamy się drugiego łobuza :-) Pozdrawiam

Hej, ja sobie też tak pomyślałam, że gdzieś niedaleko mieszkamy. :-) A ja póki co leczę się z przeziębienia i mój mały też. Ja to mam pecha, bo jak jestem aktywna to na forum cisza, no ale trudno. Pa :tak:

Ja odwiedzam forum jak tylko mam czas, chociaż ostatnio jest go coraz mniej, bo Młody coś nie bardzo chce sypiać w ciągu dnia. Za to ostatnią noc miałam rewelacyjną. Bartek ogólnie w miarę dobrze sypia w nocy, bo na karmienie budzi się raz i mamy wtedy przerwę w spaniu od 30 min do 2 godz. Ale wczoraj jak zasnął o 22 to obudził się dziś o 7 rano :)

Witam i ja!!!!!!!!!:happy:
Wprawdzie z zabrza nie jestem ale znam troche to miasto i mieszkam niedaleko, a skoro watek ozyl wiec i ja dolacze do was:-)
Macie bardzxo fajny sklep dzieciecy robilam tam ostatnio zakupy, mozna zaszalec:-D:-D

reklama
Ja też uwielbiam robić zakupy dla mojego maluszka. Zaczęło się jak byłam w ciąży i jak narazie mi nie przeszło :-p

Do góry