reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

Witaj Ollcia, gratuluję synusia - niech zdrowo rośnie mały Zabrzanin:-)
Widziałam że pytałaś o tabletki Cerazette. Mi mój gin powiedział że to są jedyne bezpieczne t. antykoncepcyjne na naszym rynku dla mamuś karmiących piersią (nie pytałam o zastrzyk, może też jest, nie wiem). One mają naprawdę minimalną dawkę hormonu i dlatego nie przechodzi on do mleka matki. Miałam je brać ale w końcu zrezygnowałam bo jestem zapominalska a je trzeba naprawdę regularnie o określonej godzinie brać żeby efekt antykoncepcyjny był ciągły. Za to koleżanka stosuje i sobie chwali - wypróbowała juz kilka i jedynie te jej służą tzn nie ma żadnych efektów ubocznych typu tycie, bolące piersi itp

reklama
Jednak ktoś tu jest :-D
Dzieki za info na temat tabletek. Bardzo mi zależy żeby po nich nie przytyć, bo po ciąży zostało mi jeszcze 13 kg do stracenia. I tak jestem bliska depresji z powodu wagi :dry:

Olcia ja też stosowałam cezarette 2 miesiące i niestety 5 kg przytylam i zrzucic nei umiem :(

W ogóle to nie wiem cyz moge się dołączyc bo w sumie pochodze z sosnicy tj dzielnica Gliwic ,ale blizej Zabrza - Mama rocznej Majeczki:-)

Oj, to mnie zmartwiłaś tymi kilogramami :-( jeszcze ciążowych nie zrzuciłam, więc dodatkowe mi niepotrzebne.

No i myślę, że nikt nie będzie miał nic przeciwko temu, abyś się przyłączyła. Zresztą jak jesteś z Sośnicy to całkiem blisko mnie mieszkasz :tak:

No własnie ja tez;/ a dodatkowo mi 5 przybyło:( i mimo ,że juz nie karmie to mam problem z zabezpieczeniem bo po tabletkach tyje ,a spirali sie boje:baffled: idzie oszalec :)

A gdzie dokładnie mieszkasz????

Witaj w naszym gronie Kasiamaja:-), faktycznie Sośnica jest tuż tuż. Byłam parę razy z Tomkiem na meczach mini piłki nożnej, które często się u Was odbywają (na hali).
A w jakim wieku masz szkraba?

Dziękuje za miłe przyjęcie :-) Tak Roja mam roczną córeczke Maje :D ,a tak szczerze mowiąc to sośnica jest bliżej Zabrza niż Gliwic:-p, a czemu tutaj tak się rzadko udzielacie ???

Załączniki

• HPIM3720.jpg
    HPIM3720.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 45
Ach, bo trzeba ten wątek troszkę rozruszać :-D
Ja mam na nogach jakieś 10 min do stadionu Górnika, więc sama widzisz że niedaleko :tak:

A Ty Roja z jakich rejonów Zabrza jesteś?

Z tymi tabletkami to chyba jednak spróbuję, bo Roja napisała, że jej koleżanka nie miała efektów ubocznych, a każdy organizm jest inny więc może i mi uda się nie przytyć ;-) jeśli zobaczę że coś jest nie tak, to zawsze mogę odstawić.

Acha, Kasiamaja, znam przypadek że na spirali kobieta zaszła w ciążę.

reklama
Do góry