reklama
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Witam się i ja, bo na pół Zabrzanką jestem
Arwena moja bartowa stamtąd pochodzi, dokładnia z Korczaka, może się znacie :-)Ja mieszkam w okolicach Św.Jadwigi. Chyba nikogo nie ma z tych okolic. Często w centrum się zjawiam. A Wasze okolice to dla mnie czarna magia Kilka kojarzę.
Ja będę w Zabrzu w ten weekend, może ma któraś ochotę naspotkanie w neidzielę rano ?
Np. w parku Dubiela ?
Bede plakac...Witam się i ja, bo na pół Zabrzanką jestem
Arwena moja bartowa stamtąd pochodzi, dokładnia z Korczaka, może się znacie :-)
Ja będę w Zabrzu w ten weekend, może ma któraś ochotę naspotkanie w neidzielę rano ?
Np. w parku Dubiela ?
Bo ja bede po weselu i przed poprawinami..Bo P.jak uslyszle,ze jak nie wesele to ja biore kase i na Mazury jade to cudownie ozdrowial
Stwierdzil,ze sama mnie nigdzie nie pusci bo sobie rady nie da i w ogole on by nie wytrzymal.
Witajcie!!!!
Ja właśnie z ulicy Korczoka :-) Przy poczcie mieszkam.
Witam się i ja, bo na pół Zabrzanką jestem
Arwena moja bartowa stamtąd pochodzi, dokładnia z Korczaka, może się znacie :-)
Np. w parku Dubiela ?
Jeśli chodzi o fryzjera to z Zabrza żadnego nie znam (chętnie bym poznała), ja jeżdżę na Halemba lub na Nowy Bytom i naprawdę polecam!!!Kochane mamuśki możecie polecić mi jakiegoś dobrego fryzjera z naszych okolic, który kasy i włosów ze mnie nie zedrze?
Ostatnia edycja:
margotka@migotka
Początkująca w BB
Witam, mam na imię Gosia.mamusia co prawda nie jestem ale sie staram o dzidziusia.widze ze dawno tu nikt nie zagadal.chce wiedziec co sadzicie o doktorze tyczynskim?moze owinnam zmienic lekarza?opinie znajomych sa podzielone.mam nadzieje ze nie macie mi za zle ze sie tu wpraszam jako bezdzietna(jeszcze)
Witam, mam na imię Gosia.mamusia co prawda nie jestem ale sie staram o dzidziusia.widze ze dawno tu nikt nie zagadal.chce wiedziec co sadzicie o doktorze tyczynskim?moze owinnam zmienic lekarza?opinie znajomych sa podzielone.mam nadzieje ze nie macie mi za zle ze sie tu wpraszam jako bezdzietna(jeszcze)
Kiedyś miałam o nim dobre zdanie ale od jakiegoś czasu uważam, że niestety kasa stała się dla niego najważniejsza. Każe sobie płacic za wszystko co się da. On juz poprostu przesadza.
reklama
Podziel się: