reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

reklama

Witam się i ja, bo na pół Zabrzanką jestem :-D
Ja mieszkam w okolicach Św.Jadwigi. Chyba nikogo nie ma z tych okolic. Często w centrum się zjawiam. A Wasze okolice to dla mnie czarna magia :zawstydzona/y::-pKilka kojarzę.
Arwena moja bartowa stamtąd pochodzi, dokładnia z Korczaka, może się znacie :-)
Ja będę w Zabrzu w ten weekend, może ma któraś ochotę naspotkanie w neidzielę rano ?
Np. w parku Dubiela ?

Ja będę w Zabrzu w ten weekend, może ma któraś ochotę naspotkanie w neidzielę rano ?
Np. w parku Dubiela ?
Bede plakac...
Bo ja bede po weselu i przed poprawinami..Bo P.jak uslyszle,ze jak nie wesele to ja biore kase i na Mazury jade to cudownie ozdrowial:sorry2::sorry2:
Stwierdzil,ze sama mnie nigdzie nie pusci bo sobie rady nie da i w ogole on by nie wytrzymal.:sorry::sorry:

Kochane mamuśki możecie polecić mi jakiegoś dobrego fryzjera z naszych okolic, który kasy i włosów ze mnie nie zedrze? :eek:

Witajcie!!!!

Np. w parku Dubiela ?
Ja właśnie z ulicy Korczoka :-) Przy poczcie mieszkam.

Kochane mamuśki możecie polecić mi jakiegoś dobrego fryzjera z naszych okolic, który kasy i włosów ze mnie nie zedrze? :eek:
Jeśli chodzi o fryzjera to z Zabrza żadnego nie znam (chętnie bym poznała), ja jeżdżę na Halemba lub na Nowy Bytom i naprawdę polecam!!!

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny :) Mam nadzieję, że wątek jeszcze aktualny ? Mam na imię Marzena i jestem mamą z Zabrza 4 letniego Mateusza. Pozdrawiam

Witam, mam na imię Gosia.mamusia co prawda nie jestem ale sie staram o dzidziusia.widze ze dawno tu nikt nie zagadal.chce wiedziec co sadzicie o doktorze tyczynskim?moze owinnam zmienic lekarza?opinie znajomych sa podzielone.mam nadzieje ze nie macie mi za zle ze sie tu wpraszam jako bezdzietna(jeszcze)

Witam, mam na imię Gosia.mamusia co prawda nie jestem ale sie staram o dzidziusia.widze ze dawno tu nikt nie zagadal.chce wiedziec co sadzicie o doktorze tyczynskim?moze owinnam zmienic lekarza?opinie znajomych sa podzielone.mam nadzieje ze nie macie mi za zle ze sie tu wpraszam jako bezdzietna(jeszcze)

Kiedyś miałam o nim dobre zdanie ale od jakiegoś czasu uważam, że niestety kasa stała się dla niego najważniejsza. Każe sobie płacic za wszystko co się da. On juz poprostu przesadza.

reklama
Witam , to i ja dołączam do tego wątku :-)
Mamusią zostanę już w grudniu i nie mogę się doczekać :-)
Mam nadzieję że ktoś tu jeszcze zagląda ;-)

Do góry