reklama
ja mam 2 synkow i tez planowalam corcie,teraz jestem w ciazy.Ja nie wierze w te chinskie wyliczenia,ale wierze ze da sie zaplanowac plec jezeli wiadomo kiedy wystepuje owulacja:-)
Ja mam 31 dniowe cykle,przytulanko bylo 13dc wieczorem a test owu wyszedl pozytywny 15dc,wiec owulacja byla prawdopodobnie 16dc,mysle ze jest szansa na dziewczynke a wy?
Ja mam 31 dniowe cykle,przytulanko bylo 13dc wieczorem a test owu wyszedl pozytywny 15dc,wiec owulacja byla prawdopodobnie 16dc,mysle ze jest szansa na dziewczynke a wy?
mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
u mnie wychodzi chłopiec, ale od samego poczatku czujemy z moim ukochanym, ze bedzie dziewczynka, i nawet na usg mi lekarz powiedzial, ze widzi dziewuszkie wiec, nie zbyt wierze w te chinskie wyliczenia...ale wszystko moze sie zmienic
pozdrawiam brzuszki
pozdrawiam brzuszki
dariaa11
Początkująca w BB
W sumie zgadza sie po połowie. My chcemy dziewczynkę, ponieważ mamy już synka
Mi wychodzi dopiero na grudnia dziewuszka Zobaczymy
Mi wychodzi dopiero na grudnia dziewuszka Zobaczymy
dariaa11
Początkująca w BB
Czyli podsumowując należy na to patrzeć sceptycznie.
Zobaczymy co Bóg da
Zobaczymy co Bóg da
dariaa11 jest taka opcja SZUKAJ.Cześć
Co sądzicie na temat planowania płci dziecka?
Jak jak interesuje Cię jakiś teamt to najpierw szukasz czy na forum ktoś nie utworzył podobnego i jak nie to dopiero tworzysz nowy.
NeSSi podesłała Wam link do odpowiedniego tematu na wątku dla starających się o dziecko.
https://www.babyboom.pl/forum/stara...nowac-plec-dziecka-chlopiec-dziewczynka-1147/
Po co zaśmiecacie forum powatarzając te same tematy
Ostatnia edycja:
Anusia8309
Fanka BB :)
usg w sierpniu mi nie stwierdzilo plci,ale bylam 27pazdziernika na usg i pani doktor stwierdzila dziewczynke!!!!! jak chodzilam w ciazy z synkiem w brzuszku to faktycznie pepek mi wystawal a teraz jestem w 30tygodniu ciazy nosze dziewczynke pod sercem i pempus nie wystaje mnej przytylam i waga mi w boczki nie wchodzi
A to ma jakieś uzasadnienie medycznejak chodzilam w ciazy z synkiem w brzuszku to faktycznie pepek mi wystawal a teraz jestem w 30tygodniu ciazy nosze dziewczynke pod sercem i pempus nie wystaje mnej przytylam i waga mi w boczki nie wchodzi
Ja pożeram wszytsko co mi w ręce wpdnie
Kaształt i wielkość brzucha zależą od tego jak się dziecko układa.....po co dorabaić do tego jakąś teorię
Anusia8309
Fanka BB :)
wiesz nie ma to medycznego uzasadnienia ale na wielu wielu przykladach z zycia wzietych sie sprawdza na mnie tez...
reklama
piszcie mamusie jakie znacie objawy i zabobony na płeć dziecka.Moze ustalic sie to da mniej wiecej
np.brzuszek szpiczasty na chłopaka
brzuszek okragly na dziewczynke
piszcie jak cos wiecie))
np.brzuszek szpiczasty na chłopaka
brzuszek okragly na dziewczynke
piszcie jak cos wiecie))
Podziel się: