reklama
ukończone latka mamy w czasie poczęcia czy porodu?bo ja to różne wersje już słyszałam...:-)
Mi wychodzi w obydwu opcjach ze chlopak , a mam 2 x potwierdzona dziewczynke- zobaczymy :-)
dariaa11
Początkująca w BB
Sprawdzamy datę poczęcia Jak sprawdzałam u koleżanek to mniej więcej sie sprawdziło jednak nie w 100 %
demsik
Fanka BB :)
Mi wychodzi chłopiec, ja też tak czuję i od początku mówimy jakoś w rodzaju męskim.Zobaczymy co pokaże i czy wogóle sam zainteresowany na USG
Witam Was dziewczynki
Mam pytanko, jeśli mój cykl to 28 dni, ostatnia miesiączka 4 września, stosunek 12 wrzesnia, to ewentualnie jakiej płci może być dzidziuś ?(planujemy córcię).
Tak wogóle nam przy pierwszym dziecku ten chiński kalendarz się sprawdził. Mam nadzieję że przy drugim też tak będzie
Mam pytanko, jeśli mój cykl to 28 dni, ostatnia miesiączka 4 września, stosunek 12 wrzesnia, to ewentualnie jakiej płci może być dzidziuś ?(planujemy córcię).
Tak wogóle nam przy pierwszym dziecku ten chiński kalendarz się sprawdził. Mam nadzieję że przy drugim też tak będzie
Ostatnia edycja:
Karolina20
Zaangażowana w BB
W moim przypadku sie raczej nie sprawdziło ;/ USG wykazało, ze urodzę córcie ;-) no ale wszystko jeszcze moze ulec zmianie, termin n 19X :-)
NeSSi
Moderatorka
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
Tez tak mam, Bedze siusiak , ja to wiem, ale nie obraziłabym się jakby była piczunia !!!Mi wychodzi chłopiec, ja też tak czuję i od początku mówimy jakoś w rodzaju męskim.Zobaczymy co pokaże i czy wogóle sam zainteresowany na USG
okres ile trwal??Witam Was dziewczynki
Bo mnie uczono, ze plemniki X (meskie) sa szybsze od plemnikow Y (zenskich) ale za to bardzo szybko umieraja.... musisz zobaczyc kiedy mialas owulacje bo pamietaj ze plemniczki utrzymuja sie do 3-4 dni w macicy...
Tak mnie uczono :/...
u mnie powinien byc chlopak bo seks byl w dniu owulacji... i cos czuje ze bedzie chlopak :/... !!!
reklama
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
jak cos sknocilam to sorry
Podziel się: