hmm sila woli?
Wiesz ,ze jest cos takiego jak efekt placbo.Mi sie wydaje ,ze u Ciebie cos na tej zasadzie bylo.Wierzylas ,ze to pomoze i pomoglo.
No właśnie nie wierzyłam, wyśmiewałam uroki tak jak Wy. Zrobiłam to dlatego że ból był taki okropny, chwytałam się wszystkiego: tabletki, zaciemnanie pokoju, okłady na głowę, zatyczki do uszu, wszystko próbowałam!
Zgadzam się że nie powinny to być gacie, w orginale to miała być halka, ale kto dziś halkę nosi! Chodzi o jasną bieliznę dotykającą ciała, taką co energię zebrała.
Kurka, ale jak czytam własny post to rzeczywiście brzmi to śmiesznie i wcale się nie dziwię że nie wierzycie. Gdybym nie doświadczyła na sobie to bym też wyśmiała swoje posty
Jeśli którejś z Was się trafi urok to przypomnicie sobie ten sposób i zastosujecie w ostateczności, ale oby nie! Życzę Wam abyście nigdy nie musiały się przekonać, żebyście nigdy w to nie uwierzyły!
Ale to jedyny "przesąd" w jaki wierzę, w nic innego! Tylko to że ciężarnej się nie odmawia... Nie wierzę, ale zastosowałam parę razy bo inni wierzyli, hehe