A ja mamusie tez nie wierze w zabobony, jednak jak mi ktos zwrocil uwage, najpierw musialam to sobie przemyslec.. Taka natura! :-) U mnie to tak pol na pol wyszlo.. Mdlilo mnie przez cala ciaze bez przerwy i synek faktycznie ma ladne czarne wloski, od poczatku ciagnelo mnie na kwasne (dzien bez ogorka kiszonego to dzien stracony
),tak czulam ze pod sercem nosze synka, a takze poszlo mi tylko w brzuszek, bo zawsze bylam grubsza, to dobrze ze nie szlo w inne miejsca!!
A z tych co sie nie sprawdzily.. Kupowalam wszystko od 4go miesiaca, a maly zdrow jak rybka, farbowalam wlosy w 4 i 8 miesiacu (ale fakt, w 3 miesiacu polska fryzjerka w UK mi odmowila, mowila, zeby wrocic pod koniec trzeciego miesiaca, czyli ona wierzyla..!! ), raz w pracy pewien gosc mnie niezle nastraszyl, ze strachu zlapalam sie za serce, ale maly nie ma zadnych znamion, ani problemow.. Takze.. Prawda jest to co mowicie, ze ludzie sobie chcieli niektore rzeczy w ten sposob wytlumaczyc, ale nie gardze ludzmi ktorzy w nie wierza, bo jak faktycznie sie komus wszystkie spelnily, to cos w tym moze i jest, czlowiek sobie to uswiadamia i zyje z tym, ze mogl cos zmienic.. Pozdrawiam.