reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbkowanie

No ładnie! Gratulacje nowych uzębionych!
U nas cisza. W poniedziałek Olo był bardziej marudny ale wszystko wróciło do normy.
Tak jak Margarett nie wiem czy sie cieszyć czy martwić...

reklama
Gratulacje dla wszystkich uzębionych maluchów:-).
Irlandia - pierwsze ząbki powinny się pojawić do 18 m-ca, więc macie jeszcze dużo czasu, a jak karmisz piersią, to lepiej, żeby ząbki były później;-).

Chyba nawet Chuck Norris nie wie kiedy Mateuszkowi w końcu wyrżną się te górniaki.

Biedak tak się męczy. Lepi sie do mnie, cały czas najlepiej nosić a i tak popiskuje. Ale i tak jest dzielny. Dziąsła ma strasznie napuchnięte, kupiłam mu Dentinox i taki gryzaczek do masażu dziąseł, tylko, ze on juz nie chce żadnych specyfików. Mam nadzieję, ze to już blizej niż dalej do końca. Akurat tak sie złożyło chruchelek z oskrzeli i ząbkowanie. Najważniejsze, ze to pierwsze już mu prawie przeszło.

lidijka u nas to samo cale dziasla popuchniete i te dolne i gorne:(( a zebow ni widu ni slychu. Slychac to slychac jeki majki i stekania :))gryzie co popadnie zele u nas nie pomagaja najlepiej zimne jabuszko:))) Do tej pory jak Maja jadla przed snem okolo 20 to pozniej budzila sie dopiero okolo 4 a teraz caly czas by siedziala przy cycku:(( Mam nadzieje ze juz niedlugo skonczy sie ten koszmar:)))

Irlandia ten zestaw to firma Bebe Confort nazwa Set of 3 toothbrushes kupowalam w sklepie Swiat Dziecka cena za zestaw okolo 16 zl.Szczerze polecam.Franek na na noc zabiera to ze soba do lozeczka i jak mu zab wychodzil to ja nawet niewiedzialam kiedy bo on sobie sam to w nocy podziamgal i zasypial.

reklama
Do góry