reklama
Rybciu pamiętamy o Tobie!!! Trzymajcie sie dzielnie!!!
U nas chyba tez juz ząbki idą, bo Natalka ostatnio w nocy popłakuje, a w dzień to ma w buzi rączkę praktycznie non stop. A i ostatnio jak u lekarki byłyśmy to powiedziała, że na dole dziąsełka są już spuchnięte...więc kto wie, może dołączymy do wampirków
Buba gratulacje dla Franka-Baranka
U nas chyba tez juz ząbki idą, bo Natalka ostatnio w nocy popłakuje, a w dzień to ma w buzi rączkę praktycznie non stop. A i ostatnio jak u lekarki byłyśmy to powiedziała, że na dole dziąsełka są już spuchnięte...więc kto wie, może dołączymy do wampirków
Buba gratulacje dla Franka-Baranka
Rybciu pamietamy o Tobie.Wracaj do nas szybciutko jak dorwiesz sie do netu;-)
Woloszki,Margarett zycze bezbolesnego zabkowania!!!
A u nas ido gorne jedynki pewnie na dniach wyjda.....zobaczymy.Narazie Franek namietnie wgryza misie wszyje jak wampirek i robi mi malinki ;-)
Woloszki,Margarett zycze bezbolesnego zabkowania!!!
A u nas ido gorne jedynki pewnie na dniach wyjda.....zobaczymy.Narazie Franek namietnie wgryza misie wszyje jak wampirek i robi mi malinki ;-)
Spiesze doniesc wystukany 4 ząbek. No to mamy w domu kasownik
to moze ja bilety przyniose
gratuluje
No i my dolanczamy do zabkowych dzieciaczkow. Wspominalam wczesniej ze Maja dala nam niezle popalic z niedzieli na poniedzialek no i dzis mamy przyczyne - dwie dolne jedynki)) a bylismy przygotowani na gorne zabki)))
Woloszki Gratulasje dla Maji :-)
Lidijka u nas dwojki wyszly tez dwie naraz a jedynki najpierw jedna a za dwa dni druga....a dzis namacalam trojki napuchniete wiec lada dzien beda.... tylko jedynek gornych brak???Moze zapomnialy ze powinny wyjsc ;-)
Lidijka u nas dwojki wyszly tez dwie naraz a jedynki najpierw jedna a za dwa dni druga....a dzis namacalam trojki napuchniete wiec lada dzien beda.... tylko jedynek gornych brak???Moze zapomnialy ze powinny wyjsc ;-)
reklama
Podziel się: