reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbkowanie

Gratulacje dla pierwszych ząbków i nie tylko;-)

A u Mateuszka idą górne zęby, oj idą idą idą..... :szok: A jakie będa wielkie, normalnie łopaty:-) hi,hi... Już się nie ślini, tylko strasznie go swędzą, ale nie buka. Jedynie wczoraj w nocy obudził się z płaczem, ale utuliłam go i dalej haśkał.

reklama
BUBA GRATULACJE DLA FRANKA :-) :-D !!!!

Lidijka oby Mateuszek ja najmniej cierpiał z powodu zębolków i zeby szybko się pojawiły.
U nas na razie kolejnych ząbków nie widać, ale za to te dwa pierwsze to już wyraźnie czuję na cycorkach :szok: :-D

Buba-gratulacje dla Frania!
u nas 2 dolne zabki ladnie rosna,juz je widac jak sie smieje:-)
a gorna warga twarda ale nie widac jeszcze zeby zebolki szly i dobrze, niech mala sie przyzwyczai najpierw do tych jednych
odkad ma te zabki ciagle ssie dolna warge, smiejsznie to wyglada,wklada ja sobie pod gorna i ssie, albo ja swedzi,albo jej przeszkadza,ale nie marudzi
a ostatnio kupilam jej kubek niekapek,miala z niego pic ale nie umie a sluzy jej ten smoczek z tego kubka na ocieranie dziasel,mala sama trzyma sobie kubeczek i ocera tym smoczkiem o dziasaelka.to jej strasznie podoba i chyba jakas ulge przynosi,ale o piciu z niego to na razie moge zapomniec

Dziekujemy:-) :-) :-) Myslalam ze z tymi zebami to jakos gorzej bedzie a tu nawet nie zauwazylam zmiany zachowania przy tym pierwszym zabku,tylko potoki sliny.....i taki maly przylepa sie zrobil, ciekawe czy z drugim zabkiem tez tak gladko pojdzie:confused: :confused:
Wszystkim zabkujacym i tym czekajacym duzo usmiechu i bazbolesnego kielkowania;-)

no to i ja sie pochwale ze dzis znalazlam u malej dolna jedynke - a moj maz twierdzi ze sa obie - pozniej jak mala sie wyspi to sprawdzimy dokladnie :)

Marta,Buba, Idzia gratulacje dla waszych maluszków:-)
a my nadal bez ząbków,Kubuś ostatnio zrobił się znów marudny ale ząbków nie widać

reklama
Do góry