reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbkowanie

kurde niewiem czy mojemu smykowi tez nie ida 3 bo od kilku dni strasznie go bola dziasla i nie da sobie zajrzec do buzi (przy pierwszych 6 zabkach nic takiego sie nie dzialo), a w nocy, steka, mruczy i poplakuje przez sen... daje mu Panadol w syropku w ciagu dnia i czopek Efferalgan na noc, no i tule, caluje, lulam itd...

reklama
U nas chyba będą pierwsze ząbki lada chwila. Młoda marudna od tygodnia, źle śpi... a dziś zauważalnie dziąsła są rozpulchnione.
Takie zachowanie to dla mnie nowość, bo jej brat nie miał żadnych przebojów zw z ząbkowaniem...

Aga - piękna prezentacja :-D:-D hehehe... a ja sie martwilam, że mamy taką szparę między jedynkami, a to chyba normalne :sorry:
dzisiaj bylam w szoku, bo Karoli przebijała się jedynka górna i myślałam, ze ona się tak dziwnie przebija i nie może się wykluć... patrzę - szpara się zrobiła w jedynce...a to z jedynką przebijala się dwójka :szok:mamy więc też 5 ząbków :tak:

To ja się "pochwalę" dzisiejszym wyczynem...
Cała noc płacz. Spać poszłyśmy o 5. Pospałyśmy do 10. W dzień co chwilę drzemka - płacz - drzemka. Boję się tej nocy...
Nigdy jeszcze nie było tak, że nawet w dzień zanosiła się od płaczu... :-(

Aga ja już widzę u Skrzta 6 zębów:cool2:
U nas idą kolejne ząbki-ślinotok i trochę marudzenia ale da się przeżyć:sorry:Mam nadzieję,że do wyjazdu jej wyjdą:eek:

reklama
BLACK lacze sie z Toba w bolu... ja praktycznie cala noc nie spalam bo maly marudzil, wiercil sie, stekal i poplakiwal caly czas!
rany kiedy to sie skonczy :-(

Do góry