reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbkowanie

reklama
mamy drugiego ząbka dolna prawa jedyneczka :) na górze coś będzie się dziać bo ząbki powoli schodzą w dół ale to pewnie ze 2 miesiące potrwa.

Po wizycie u lekarza....Potwierdziła, że bez czwórek trójki nie wyjdą...Potwierdziła też, że trójki są na wylocie ale czwórki dopiero schodza i kazała sie przygotować na armagedon jak ruszą czwórki i zaczną przebijać to i trójki zaraz za nimi...Więc jakby mnie dłuuuugo na BB nie było to będziecie wiedziały czemu....
A dziąsła Piotrek ma w strasznym stanie...No ale nic nie poradze...jedyne co mu sprawia ulgę to jeżdzenie po nich czym tylko popadnie....

No to Mati tez ma takie jazdy, że mu gryzienie pomaga, a najbardziej lubi mój telefon albo butlę od keczupu (taką plastikową oczywiście). A wczoraj zauważyłam 7 ząbek - dolną "2" prawą :-). A boleśnie wychodził, ryk nawet w dzień :szok::sorry::wściekła/y:. Cały czas na rękach.

Pierwszy raz weszłam na ten wątek i aż sie przeraziłam co może mnie czekać :szok:
Oli niedawno wyszły jedynki na górze, na razie ma 4 ząbki i jakoś dzielnie to przeszła.
U męża w rodzinie jest dziewczynka która skończyła roczek i do tej pory nie ma żadnego ząbka.

reklama
Do góry