reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbkowanie

KTOSU - kurcze jakies dziwne te objawy u Nelki :confused: napewno to od zabkow.....przykro mi ze ja boli :-:)-:)-(

U nas kazdy zabek przebija sie bardzo dlugo, ale na szczescie nic takiego sie nie dzieje......tyle ze bola dziasla, slinienie okropne, cale lapy w buzi, marudzenie itp.....
Teraz np juz jakies 3 tyg przebijaja sie dolne 2.....i dopiero maly koniuszek jednego widac na wierzchu :baffled:
Jak wyjda bedzie wiec wiecej...poki co jest 6....

reklama
u nas ciag dalszy .... dzis znowu zadnego jedzenia stalego...byly proby ale mloda sama nawet probowala po czym wypluwala z placzem....:no:

kolo poludnia miala taka akcje z placzem i wyciem sie na podlodze ze dalam za wygrana i dostala syropku przeciwbolowego...oczywiscie ciezko bylo podac bo znowu nie chciala nic do ust :szok: ale jakos poszlo

i caly dzionek na kaszce mlecznej....:-(

pod wieczor jakby lepiej wyglada

w dalszym ciagu niemily zapach z ust...opuchlizna z warg jakby zeszla ale glos dla odmiany mloda ma dziwny...moze problem poszedl w glab ust:confused::confused:

kurde... staram sie nie wizualizowac sobie jakichs nie wiadomo jakich wirusow tylko czekamy kolejne 2-3 dni i w razie co do lekarza znowu...

a i slinienia jakby mniej ale wciaz zabarwienie rozowawe wiec krewka jest...

anetka... no wlasnie popatrz...ciekawe jak u was bede te 3 wychodzily... dziwne ze u malej 4 bez problemu... nawet nie wiedzialam kiedy...ale 3...?

M_Ktosiu biedna Nellinka napewno ja bardzo boli i moze to wlasnie trojki wychodza bo przy nich wlasnie ponoc najgorszy bol :-(oby szybko sie przebily i te okropne objawy wkoncu ustaly :tak:

no ja mam nadzieje ze dzis jest taki szczytowy momet i bedzie juz lepiej ....od jutra...cale szczescie ze nocki bez zmian przesypia cale dzis do 8 rano :blink:

meldujemy u nas 13 zabkow , slinotok mniejszy , i brak jakkich kolwiek objawowo wychodzonych zabkow , zreszta odpukać nigdy nie bylo u Kuby zadnych goraczek ani placzów , ale teraz tak pomyslalam ze moze dlatego kuba tak malo je przez zabki moze to taki objaw u niego

u nas przelamanie kryzysu :tak: dzis mala zaczela jesc miekkie tj banan, nalesnik, mus jablkowy,....
zabkow sie nie dopatrzylam bo ciezko zajrzec ... za pare dni bede odwazniejsza :cool2:
zrobila sie bardzo niegrzeczna...zobaczyla przez te pare dni jak moze nam wchodzic na glowe i jest np ciezko ja ulokowac w krzeselku do jedzenia bo ona chce kolanka :dry: a prysznic przy myciu przy zmianie pieluszki...jak sie zaczyna klasc po wannie to oczywiscie sie cala przy tym ubrudzi i masakra... i takie tam mile sprawy :shocked2:

Ktosiu-cieszę się, że już lepiej z Nellie:tak: Niestety też wiem co to znaczy troszeczkę popuścić dziecku-włazi na głowę kiedy chce i jak chce:dry:

reklama
Powód wczorajszego marudzenia to lewa dolna 4:tak: Ale chyba już się przebiła całkiem, bo dzisiaj jest spokojnie;-) Czyli mamy 10 ząbków-tylko czekać na następne 4 tym razem górne:sorry2:
Ktosiu-a jak tam u Was? Przebiły się małej te 3?:confused:

Do góry