reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbkowanie

reklama
U nas Natalka nawet nie była za bardzo marudna, jedynie trochę w nocy, no i te kupy. A dziś zauważyłam dolną "3" lewą. Dwa dni temu zobaczyłam prawą '3", czyli w sumie mamy już 14 :tak::-D;-). brakuje tylko górnych "3", ale pewnie niedługo się pojawią, bo te kupy są nadal :sorry2::nerd::baffled:. Dziś już był 3, wszystkie nieco luźniejsze. A jak się Nacia śmiała podczas przewijania, to sobie dokładnie wszystkie zębulki obejrzałam :laugh2::-p.
A czy wasze szkraby tez marudzą przy myciu zębów?? :sorry2::confused: Bo ja kupiłam natce pastę Elmex od 1 roku i jak usiłowałam umyć, to był raki ryk, jakby ją ktoś ze skóry obdzierał :szok::-(. W końcu umyłam, ale cyrk jest niesamowity. Jak ją do tego przekonać. Oczywiście sama szczoteczkę ładnie pakuje do buzi, ale jak ja to robię, to nie chce, a jak ona by miała, to liże pastę :eek::oo2::oo:.

Pysiu-Basia uwielbia myć zęby-nie chce nam oddać szczoteczki:szok::tak::tak::tak: Od dwóch tygodni myjemy jej właśnie pastą Elmex i aż piszczy z radości:-D M nauczył ją jeszcze pluć i to sprawia jej dodatkową radochę;-)

reklama
Ogłaszam, że Nacia zaakceptowała pastę i szczoteczkę :-D:tak::-). Co prawda, jeszcze trochę marudzi :sorry2::baffled:, ale już jej myję ząbki dłużej i dokładniej, no i wszystkie, a nie tylko te z przodu. Jeszcze trochę, a będzie sama czyścić. No i chyba mamy komplecik 16 ząbków :rofl2::-D:yes:, ale nie jestem pewna, wydaje mi się, że te górne "3" też się ujawniły, ale żeby mieć pewność, muszę poczekać, aż ursoną, to wtedy się potwierdzi.

Do góry