reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbkowanie

reklama
U nas, tak jak u Smart, tylko 2 dolne, choć przebija się górna 1 prawa, ale mała nie marudzi za bardzo, na szczęście- a ten ząb tco może za tydzień wyjdzie?! Mam nadzieję... A zębulki Emilki śliczne. A mamy bezzębnych dzieciaczków prosze się nie martwić, bedzie dobrze. Martwić to się można, jakby po roku nie wyszły, więc jeszcze trochę czasu jest.

cześć dziewczyny
jestem tutaj pierwszy raz i postanowiłam zajrzeć do "działu" ząbkowanie. podobnie jak olcia, ja również czekam z niecierpliwością na nadejście ząbków u córeczki mileny. może mileny mają to do siebie;-)?

zapomnialam dopisac, ze mila tez skonczyla 9 m-cy. nie jestescie wiec wyjatkiem :).
baaaardzo dziekujemy za pozdrowionka i rowniez pozdrawiamy.

Kurcze, dziewczyny ja chyba w duchu zaczęłam panikować. U nas też ząbków nie widać. Boje się... bo dlaczego?? I żadnych konkretnych objawów ząbkowania też nie zauważyłam. Jedynie wystawianie dziąsełek hehe i takie może troszkę bielsze są. Ale tak, to lipa.
Ślinienie się i branie wszystkiego do buzi to Ola juz ma od 4 miesiąca życia:no:

reklama
Już wiem dlaczego dzisiaj nie spałyśmy w nocy! Pojawił się nowy ząbek-prawa górna dwójka:-):happy: Mamy więc już siedem ząbków:tak: A i lewa dwójeczka się przebija... Basię bardzo boli i jest strasznie marudna, ale teraz przynajmniej ją rozumiem...:-p

Do góry