reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbkowanie

reklama
niestety nie zrobię foty bo aparat nam się zepsuł:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:narazie nie kupimy nowego:zawstydzona/y::-( chyba że tel uda mi się zrobić

Coraz wiecej zabkow maja nasze dzieciaczki GRATULUJE :-)

Nikodemkowi wychodzi kolejny zabek juz 6 strasznie jest dzisiaj marudny - slini sie okropnie, znowu wiecej kupek dzisiaj rzadkich i temperatura troche podwyzszona oby zabek szybko sie przebil.

Dziewczyny mam pytanie, dzis w zasadzie przez przypadek zauwazylam na dolnych dziaselkach biale kreseczki w miejscach gdzie beda przyszlosciowe dwojeczki... Tak wiec nowe zabki tuz tuz. :tak:Ale dziwi mnie ze ida dolne dwojki jak nie ma rzadnych gornych zabkow czy to noralne:confused: do tego kazda pieluszka z kupka no slinki co nie miara.... A paluchy normalnie non stop w pyszczku.

Acha no i kupilam pierwsza szczoteczke do zebow. Ja mam straszne zeby i jakos mam stracha by moj ptys nie mial podobnych. No i Dawidek na jej widok az piszczy z radosci i cieszy sie gdy mu nia jezdze po tych dwoch perelkach.:-D:-D

Moja Olusia nie ma jeszcze nic. Mam nadzieje, ze nie dlugo pojawia sie, bo tak bardzo slini sie i meczy sie w nocy.

reklama
Do góry