reklama
koral
Mama Julka,Maksa i Lili.
A Julus ma juz 4 zabki:-)
majkam
mama Danielka i Karolinki
gratulujemy wszystkim przybywajacych zabkow!
a ja dzis odkrylam ledwie widoczna gorna jedynke...czyli to bedzie trzeci zabalek Danielka
a ja dzis odkrylam ledwie widoczna gorna jedynke...czyli to bedzie trzeci zabalek Danielka
Monika K-W
Fan(ka)
Czesc dziwczynki u nas wlasnie wychodza dolne dwojeczki wiec mala troche marudzi i pcha wszystko do buzi co sie da:-)
sami
Fanka BB :)
Coraz wiecej zabkow maja nasze dzieciaczki GRATULUJE :-)
Nikodemkowi wychodzi kolejny zabek juz 6 strasznie jest dzisiaj marudny - slini sie okropnie, znowu wiecej kupek dzisiaj rzadkich i temperatura troche podwyzszona oby zabek szybko sie przebil.
Nikodemkowi wychodzi kolejny zabek juz 6 strasznie jest dzisiaj marudny - slini sie okropnie, znowu wiecej kupek dzisiaj rzadkich i temperatura troche podwyzszona oby zabek szybko sie przebil.
amoreczek
Mamy kwietniowe 2007 Mama Dawidka
Dziewczyny mam pytanie, dzis w zasadzie przez przypadek zauwazylam na dolnych dziaselkach biale kreseczki w miejscach gdzie beda przyszlosciowe dwojeczki... Tak wiec nowe zabki tuz tuz. Ale dziwi mnie ze ida dolne dwojki jak nie ma rzadnych gornych zabkow czy to noralne do tego kazda pieluszka z kupka no slinki co nie miara.... A paluchy normalnie non stop w pyszczku.
Acha no i kupilam pierwsza szczoteczke do zebow. Ja mam straszne zeby i jakos mam stracha by moj ptys nie mial podobnych. No i Dawidek na jej widok az piszczy z radosci i cieszy sie gdy mu nia jezdze po tych dwoch perelkach.
Acha no i kupilam pierwsza szczoteczke do zebow. Ja mam straszne zeby i jakos mam stracha by moj ptys nie mial podobnych. No i Dawidek na jej widok az piszczy z radosci i cieszy sie gdy mu nia jezdze po tych dwoch perelkach.
reklama
Podziel się: