reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ząbkowanie

sami mozliwe ze trojeczki:tak:moja Emilcia wygladac bedzie podobnie bo gorna dwojeczka(chyba)juz wyszla a na druga jest juz dzurka wiec lada dzien....smiesznie tak:tak:myslalam ze od 1 sie zacznie :confused:

moje dziecko juz nie wie co do buzi wlozyc zeby sobie ulzyc...nie placze ale musi ja swedziec jak diabli!!!

reklama
AMORECZKU - przykro mi ze Dawidek sie tak nacierpiec musi:-( Mam nadzieje ze teraz juz bedzie ok...
SAMI - piekne ząbeczki ma Nikos:-)

Zazdroszcze tym u ktorych zabkowanie nie daje takich silnych dolegliwosci......
Kuba drze sie i drze....daje paracetamol, ale to niezbyt pomaga......bardzi bolą go te nerwy biegnące od uszka przez szczeke....a do tego wsadza lapy az po same gardlo........ a slina cieknie po podlodze:cool2:

Ale z duma informuje ze gorne ząbki juz są:-D:-) Prawa gorna jedynka calkiem sie przebila, teraz tylko musi podrosnac....a lewa gorna tez juz widac...wielkie jak łopaty:shocked2::cool2:

Myślałam, że Adasiowi wyszedł jeden ząbeczek - dolna jedynka, a tu niespodzianka - są dwie dolne jedyneczki - i to już całkiem spore. jak mi się uda, zrobię zdjęcie. Choć będzie ciężko:))

reklama
Do góry