reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbkowanie

Teraz udalo mi sie zajrzec do buzi i to nie sa gorne jedynki tylko gorne dwojki wyszly prawa i lewa i juz je widac dobrze wcale nie sa takie malutkie jak mi sie wydawalo :-)

reklama
gratuluje nowych bialutkich, sliczniutkich, nowitkich mleczakow :-)

sami... to co to Nikodemek taki wampirek teraz bedzie, dwujeczki zabki a jedynek jeszcze nie ma ?:-p

ja tylko na chwileczke...

goraczka 39.5, kupki 2-3 na dzien, ale strasznie twarde i okupione straszliwm bolem. W nocy od 2:00 krzyk i brak snu, myslalam, ze chory jest Dawidek, a on dzis rano wzial mi paluszka i ugryzl, wiec zawiadamiamy, ze przy wielkich lzach pojawila sie dolna lewa jedyneczka... Jak zobaczylam to sie poplakalam... kurcze nie myslalam, ze to taki wzruszajay moment. Szoda tylko ze dzieci musza to tak strasznie bolesnie przezywac.....

AMORECZKU gratuluje!!! hurra :-)
Tak M_Ktosiu teraz Nikodem taki maly wampirek jest :-D

A tak wogole o Nikodemkowi przez dwa tygodnie 4 zabki sie wybily biedny tak sie meczyl ale najgorzej mam wrazenie bylo przy pierwszym zabku te dwa u gory wyszly naraz ale jakos mniej dokuczliwie naszczescie.

reklama
gratuluje nowych zabkow!!!
informuje ze i u nas zobaczyla swiatlo dzienne lewa gorna dwojeczka!!!to juz 4 zabek Emilci:tak:a slinila sie od wczoraj jak slimak ...i wczoraj patrzylam do dziobka i nic nie zauwazylam :szok:a tu dzisiaj jest!!!

Do góry