reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbkowanie

anetka...no to zobacz Kubusiowi zaczely wychodzic w tym samym czasie co Igorkowi...a u Was juz gorne ....a nasza lewa jedynka jak stanela w miejscu tak nie rosnie ....ni w zab:confused:

reklama
Oświadczam wszem i wobec, że Adaś ma pierwszego ząbka. Co prawda na razie jest baaaaaaaardzo malutki, ale jest. I całe szczęście, bo syneczek przez 2 dni gorączkował (a nie kaszle i nie ma kataru, więc przeziębienie wykluczam):-D:-D:-D

To super, Aniu, gratulujemy.:tak::-D:tak:

Fajnie, że dzieciaczkom rosną zębulki, fajnie to wygląda.
Próbowałam zrobić fotki, ale jakoś słabo mi to wyszło. W ogóle, to po wyjściu ząbków przez jakiś czas były bardzo nmałe, jakby wcale nie rosły. Teraz dopiero się ruszyły, bo nieraz je widac, jak Nata się śmieje. A oprócz tego chyba Natala ma górną jedynkę prawą, bo wyczuwam tam palcem jakieś "coś", poza tym Nata marudziała strasznie w nocy przez ostatni tydzień, a od kilku dni jest spokój, i kupek mniej, i tak się już nie ślini, choć nadal wszystko pakuje do buzi. Ale pewności nie mam, czy tam coś jest.

Ania1 a1 jeszcze tutaj gratuluje pierwszego zabeczka :-)

U nas juz prawa dolna jedynka fajnie urosla a lewa powoli ja dogania i wyczuwam dwie gorne jedyneczki ale jeszcze sie calkiem nie przebily moze to potrwac dwa tygodnie nawet bo przy dolnych jedynkach tez najpierw czulam takie piczki klujace a dopiero po jakims czasie wyszyly :tak:

ania1a1 gratuluję ząbka :)
u nas już ostatnio wyszedł 3 ząbek, górna lewa jedynka, cierpiał Mateusz dośc mocno, budził się w nicy często bardzo, ogólny niepokój , nie chciał jeść, i kupki byłu inne... teraz mamy spokój widać jedynkę prawą, ale jeszcze się nie przebiła. mam nadzieję, że ten ząbek będzie łagodniej i mniej boleśnie wychodził.
pozdrawiam:-)

Mama slodyczka gratuluje kolejnych zabeczkow :-)

a my mamy juz 4 zabki :-)Nikodemkowi sie przebily dwie gorne jedyneczki juz fajnie dzwiecza pod lyzeczka ale sa jeszcze malutkie :-)

reklama
Do góry