reklama
mama słodyczka
Uwielbiam Cię , Mateuszku
smart :-) gratulacje!
szmina ucałowania dla córci :-)
a u nas wciąż jeden ząbek i nic nie widać, żeby się kolejny wykluwał , Synuś jakby spokojniejszy... cisza przed burzą ?
aneta, kasira, sami, anoreczek, m_ ktosia, emi, pozdrawiam :-)
szmina ucałowania dla córci :-)
a u nas wciąż jeden ząbek i nic nie widać, żeby się kolejny wykluwał , Synuś jakby spokojniejszy... cisza przed burzą ?
aneta, kasira, sami, anoreczek, m_ ktosia, emi, pozdrawiam :-)
ania1a1
Mama Adasia:)
Szmina - mała jest cudna )
A my w dalszym ciągu bez ząbków, choć dziąsełka są baaaaaardzo opuchnięte i nastrój maluszka coraz gorszy.
A my w dalszym ciągu bez ząbków, choć dziąsełka są baaaaaardzo opuchnięte i nastrój maluszka coraz gorszy.
majkam
mama Danielka i Karolinki
smarti gratulejszyn:-)
szmina super fotka ! Emilka idzie jak burza z zabeczkami
szmina super fotka ! Emilka idzie jak burza z zabeczkami
U nas tez zabkow brak
M
m_ktosia
Gość
smarcik--- gratuluje !!! :-)
kasia23-82-23
mama Martysi i Lusi
Martyna tez jeszcze bezzebna. Kiedy to bedzie... Pewne jest to ze nie zabkuje tak jak ja kiedy bylam mala, bo ja dostalam pierwsze zeby w 6 miesiacu...
sami
Fanka BB :)
Smart gratuluje pierwszego zabka :-)
U nas juz fajnie widac taki bialy kielek a jak kluje hohoho tylko Nikodemkowi trudno zajrzec do buzi bo niechce pokazac.
Ale moze uda mi sie pstrykna jakas foteczke.
Teraz druga jedyneczka sie przebija ale moze sie tak przebijac jeszcze do 2 tygodni tak jak tamten tez dlugo sie przebijal.
Kasiu ja pierwszego zabka mialam w wieku 9 miesiecy i to gorna trojke. Moj m tak w 8 miesiacu ponoc i tez trojki pierwsze mu wychodzily alezesmy sie dobrali. No ale Nikdoem po nas nie odziedziczyl bo jedyneczki pierwsze sie przebijaja
U nas juz fajnie widac taki bialy kielek a jak kluje hohoho tylko Nikodemkowi trudno zajrzec do buzi bo niechce pokazac.
Ale moze uda mi sie pstrykna jakas foteczke.
Teraz druga jedyneczka sie przebija ale moze sie tak przebijac jeszcze do 2 tygodni tak jak tamten tez dlugo sie przebijal.
Kasiu ja pierwszego zabka mialam w wieku 9 miesiecy i to gorna trojke. Moj m tak w 8 miesiacu ponoc i tez trojki pierwsze mu wychodzily alezesmy sie dobrali. No ale Nikdoem po nas nie odziedziczyl bo jedyneczki pierwsze sie przebijaja
reklama
szmina
mamusia Emilki i Filipka
sami no to fajnie teraz juz bedzie z gorki;-):-)pochwal sie swoim wampirkiem i zdjatko prosimy udokumentowane musi byc i zatwierdzone przez mamuski...
acha ta paste co dostalas w paczuszce to mozna dopiero od 3 roku uzywac wiec schowaj gleboko i niech przeczeka...
a Emilka buzke do mycia zabkow otwiera chetniej niz do jedzenia:-)
acha ta paste co dostalas w paczuszce to mozna dopiero od 3 roku uzywac wiec schowaj gleboko i niech przeczeka...
a Emilka buzke do mycia zabkow otwiera chetniej niz do jedzenia:-)
Podziel się: