reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbkowanie

zabki witajcie!!! postarajcie sie wychodzic szybciej,nie chcemy tak dlugo czekac:tak::tak::tak:

a tak na marginesie to moja Emilcia jakas dziwna:baffled: wyszedl 3 zabek dolna dwojka i wylazi tez dolna trojeczka:szok:a ona kupki normalne,nulla krzykow,placzu nic:szok:dziecko do rany przyloz:tak:wiem wiem zazdroscicie..;-)mam nadzieje ze sie ten caly bol gdzies nie przyczail i wybuchnie ze wzmozona sila:tak:przy kolejnym kielku...

reklama
Witam mamusie,
Z tego co poczytalam na tym wątku to my się chyba mamy czym pochwalic.

Igorkowi dwa ząbki wyszly jak mial 4 miesiące i 7 dni, a teraz pięknie rosną i dzisiaj kupilam szczoteczkę, zaczynamy mycie.

pozdrawiamy

no i pochwalilas sie emi, gratuleje ;-)

szminia to pieknie, niedlugo usmiech 4ro zabkowy bedzie:-), a co z gora? wychodza?

gratuluje wszystkim kielkujacym nowych zebusiow...

a u nas cisza, moge se stukac, macac szprac i ogladac, oprocz dziasel i morza sliny nic wiecej znalezc nie zdolalam. No, ale moze u nas to rodzinne, bo bratanica meza pierwszego zebusia dostala chyba w 14 miesiacu swego slodkiego zycia...

a ja tak spontanicznie fotke Emilci pstryklam i jak powiekszycie to powinno byc widac na dole 3 zabka a obok wychodzi kolejny ale jeszcze go nie widac:tak::tak:

no rzeczywiscie zebulki rosna u Emilki slicznie, a ten usmiech... normalnie powala jego slodycz:tak::tak::tak:

Szminka ale twoja Emilcia jest slodka :tak: sliczny ma ten usmiech a zabki ladnie widac - super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
nnaaaarreessszzcie hhuuurrraaaaa wyszly pierwsze kielki tzn kielek:-)lewa dolna jedynka ......jak bedzie dobrze widoczna to cykiniemy fotkę....

.....wybaczam wszystkie wrzaski , placze, chimery , histerie i nie przespane nocki;-)

Do góry