reklama
ania1a1
Mama Adasia:)
A u nas nadal nic poza ślinotokiem
sami
Fanka BB :)
No to mamy zabka - HURRA!!!!! :-)
Lewa dolna jedyneczka :-) fajnie stuka o lyzeczke sobie. Ale ostatnie dni byly ciezkie. Kupek wodnistych bylo po 6 a nawet 7 w ciagu dnia. Budzenie w nocy z placzem, marudzenie w ciagu dnia i pelno sliny.
Teraz prawa jedyneczka chyba sie niebawem przebije bo juz tez prawie na wierzchu jest - oby juz mniej bolesnie.
Lewa dolna jedyneczka :-) fajnie stuka o lyzeczke sobie. Ale ostatnie dni byly ciezkie. Kupek wodnistych bylo po 6 a nawet 7 w ciagu dnia. Budzenie w nocy z placzem, marudzenie w ciagu dnia i pelno sliny.
Teraz prawa jedyneczka chyba sie niebawem przebije bo juz tez prawie na wierzchu jest - oby juz mniej bolesnie.
majkam
mama Danielka i Karolinki
sami no rewelacja!!!
ja tez robilam rekonesans lyzeczka, mamuska mi poradzila , powiedziala jak jeszcze nic nie widac to na pewno bedzie slychac
nasz bialy kielek teraz jest juz swietnie wyczuwalny jak sie po dziaselku przejedzie palcem,i delikatnie widoczny
ciekawe jak dlugo wychodzi zabek wiecie???
ja tez robilam rekonesans lyzeczka, mamuska mi poradzila , powiedziala jak jeszcze nic nie widac to na pewno bedzie slychac
nasz bialy kielek teraz jest juz swietnie wyczuwalny jak sie po dziaselku przejedzie palcem,i delikatnie widoczny
ciekawe jak dlugo wychodzi zabek wiecie???
sami
Fanka BB :)
Majkam ja tez wlasnie jestem ciekawa kiedy juz sobie urosnie teraz taki ladny :-)
No ja juz wczoraj jak smarowalam zelem to czulam taka igielke ale Nikodem nie da sobie tam zajrzec zabardzo i jak tak zerknelam to widze takie biale a dzisiaj postukalam i fajny odglos wydawal :-)
A teraz drugi ´bedzie sie chyba przebijal
No ja juz wczoraj jak smarowalam zelem to czulam taka igielke ale Nikodem nie da sobie tam zajrzec zabardzo i jak tak zerknelam to widze takie biale a dzisiaj postukalam i fajny odglos wydawal :-)
A teraz drugi ´bedzie sie chyba przebijal
M
m_ktosia
Gość
sami gratuluje!!!
majkam czyli co, jest juz ten zabek ? bo jak biale widac to juz sie liczy :-)
majkam czyli co, jest juz ten zabek ? bo jak biale widac to juz sie liczy :-)
majkam
mama Danielka i Karolinki
no tak taa ktosia mamy piekna pierwsza dolna jedyneczke na starcie
reklama
Podziel się: