reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbkowanie

gratulujemy ząbeczków :sorry:
ja wielokrotnie chciałam kubali ząbeczków foteczkeczkę zrobić ale on nie chce pokazać :-D

reklama
No to mamy zabka - HURRA!!!!! :-)
Lewa dolna jedyneczka :-) fajnie stuka o lyzeczke sobie. Ale ostatnie dni byly ciezkie. Kupek wodnistych bylo po 6 a nawet 7 w ciagu dnia. Budzenie w nocy z placzem, marudzenie w ciagu dnia i pelno sliny.
Teraz prawa jedyneczka chyba sie niebawem przebije bo juz tez prawie na wierzchu jest - oby juz mniej bolesnie.

sami no rewelacja!!!
ja tez robilam rekonesans lyzeczka:-D:-D:-D, mamuska mi poradzila , powiedziala jak jeszcze nic nie widac to na pewno bedzie slychac:-D:-D
nasz bialy kielek teraz jest juz swietnie wyczuwalny jak sie po dziaselku przejedzie palcem,i delikatnie widoczny:tak:

ciekawe jak dlugo wychodzi zabek wiecie???

Majkam ja tez wlasnie jestem ciekawa kiedy juz sobie urosnie teraz taki ladny :-)
No ja juz wczoraj jak smarowalam zelem to czulam taka igielke ale Nikodem nie da sobie tam zajrzec zabardzo i jak tak zerknelam to widze takie biale a dzisiaj postukalam i fajny odglos wydawal :tak::-):happy2:
A teraz drugi ´bedzie sie chyba przebijal

reklama
anetko sami majkam gratulacje!!!!!!! a u nas ciagle wielkie zero teraz sie zastanawiam czy te dzikie wrzaski to byly zabki:-(

Do góry