reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabkowanie czyli zeby, zabki, zabeczki!!!

potrafi niezle ugrysc tymi zabkami,ja sama kilka sladow mam, a ostatnio a mlodszym braciszku chcial juz probowac.az sie boje ich samych chociaz na momencik zostawiac.

reklama
O kurcze Martag to my w tyle zostalismy:sorry2:;-)
U nas niestety zostalismy narazie przy jedynkach na dole.Zobaczymy w takim tempie to do 2 latek moze mu sie z osiem uzbiera:baffled::confused::sorry2:

My jak na razie tez mamy 5 zebow - dwie dolne jedynki, dwie gorne dwojki i JEDNA gorna jedynke. Wyglada to komicznie, mam nadzieje, ze ta druga jedynka kiedys wyjdzie:-D!

Moja Niunia to już prawdziwy gryzoń:tak: ma już do 4 komplet:-D i poszło jakoś zupełnie bezboleśnie, naraz rosły wszystkie 3 i 4 a Młodą nic to nie ruszyło...

reklama
Dziewczyny nie wiem czy to normalne.
Kaja ma gorne jedynki i idą jej dwójki na górze. Na dole ma jedynki i dwojki (jedna wychodzi)... ale sluchajcie... ostatnio w nocy wybudzila sie, a od jakiegos czasu marudzi i palce w buzi - co ja mowie, całe rączki! Na dole w miejscu chyba piątek jakies białe kropki... hmm ja jej smaruje żelikiem a ona jak mnie nie scisła szczeka - no i okazało sie ze ma olbrzymie PIĄTKI górne o ktorych istenieniu nic nie wiedzialam.
Czy to normalne? ;o)

Do góry