reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabkowanie czyli zeby, zabki, zabeczki!!!

Hehe Kryska, spoko. U nas bylo podobnie - wyrznely sie dolne jedynki para i potem gorne dwojki...i chodzilo mi takie wampirzatko przez dobre dwa miesiace az w koncu pojawily sie jedynki, wiec nie zawsze jest podrecznikowo:)
A ja dzis wyczulam dolna trojke, tzn. jestesmy dziewieciozebni jak Olis:)

reklama
hehe,dobre schizy kryska ;-) tak jak pisze jagusia,bedziesz miała przez krótki czas wampirka w domu!
Jagusia,to 1:0 dla Julci bo u nas ciągle pod palcem ta górna trójka więc nadal mamy 8 ząbków...

No no gratuluje nowych zabkow.
Martag nasze maluchy musza teraz nadrobic;-) u nas przebila sie druga dwojka ale narazie te zabki takie malusie i niewiele z dziasel wystaja

U nas dziś na maxa marudny dzień,Olisiowi idą na górze trójki i czwórki naraz,a do tego dziś wyczułam też zgrubienia na dole:szok: męczy się biedny,wszystko ląduje do buzi i ślinka cieknie strugami:-(pani doktor stwierdziła,ze to jeszcze potrwa....ale takiego marudzenia jak dziś to chyba nie zniosę:no:

Brawa i gratulacje dla nowych i nie tylko ząbkowiczów!!!

U nas nadal dyszka...Po piątce zębolów na górze i na dole.

reklama
martag, miałaś racje z tym zwymiotowaniem mleczka... Kaja ma górną jedyneczke!
Kurcze ale jej to wolno idzie. Jedynki dolne miala jak skonczyla 6 miesiecy a potem wyszła jej dwójka dolna i teraz jedynka górna. Śmiesznie to wygląda. Zeby rosną gdzie chca!

Do góry