reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabkowanie czyli zeby, zabki, zabeczki!!!

reklama
Oli wychodza gorne trojki bardzo sie przy tym meczy a one jak na zlosc strasznie wolno wychodza....jestem nieprzytomna bo noce nie przespane wdzien tez niewesolo no i apetytu mala nie ma....jeszcze nigdy tak dlugo nie szly nam zadne zabki

Wiem Iwonko, o czym piszesz, bo sama prechodzilam przez to ostatnio. U nas w takich bolach przebijala sie druga gorna jedynka. Dwie noce z glowy, na szczescie w ciagu dnia bylo jako tako. Ale teraz zab juz jest i nastal w domu spokoj. Ciekawe na jak dlugo, bo na dole juz sa dwie gule w miejscu dwojek, natomiast na gorze tez szykuja nam sie trojki... Uzebienie mojego dziecka wyglada obecnie dosyc specyficznie, postaram sie wstawic pozniej fotke:tak:.

Iwonko,wiem o czym piszesz,bo u nas też w ataku trójki na górze,obie naraz ale wyszły z kolei błyskawicznie,dzis mielismy apogeum marudzenia i płaczu:-(myslę,że jutro będą juz obie na wierzchu dlatego na noc zaapliowalam Viburcol N i nasmarowałam dziąsełka
kryska,jestem bardzo ciekawa jak to Maryniowe uzębienie wygląda:-)

KRYSKA a jaa buuuu,nie widzę zęboli
U nas już przechodziliśmy ten kryzys ale chyba zaczyna się następny ,bo mały prawie nie spi w nocy ,a ja z nim i rano w pracy padam na pysk.

reklama
A u nas widac spore zgrubienia na gornych dziaselkach w miejscu JEDYNEK:dry:
Ech jak to wolno u niego idze:no: jeszcze go Antek z zebami przegoni;-)

Do góry