reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabkowanie czyli zeby, zabki, zabeczki!!!

reklama
Oli wychodza gorne trojki bardzo sie przy tym meczy a one jak na zlosc strasznie wolno wychodza....jestem nieprzytomna bo noce nie przespane wdzien tez niewesolo no i apetytu mala nie ma....jeszcze nigdy tak dlugo nie szly nam zadne zabki

Wiem Iwonko, o czym piszesz, bo sama prechodzilam przez to ostatnio. U nas w takich bolach przebijala sie druga gorna jedynka. Dwie noce z glowy, na szczescie w ciagu dnia bylo jako tako. Ale teraz zab juz jest i nastal w domu spokoj. Ciekawe na jak dlugo, bo na dole juz sa dwie gule w miejscu dwojek, natomiast na gorze tez szykuja nam sie trojki... Uzebienie mojego dziecka wyglada obecnie dosyc specyficznie, postaram sie wstawic pozniej fotke:tak:.

Iwonko,wiem o czym piszesz,bo u nas też w ataku trójki na górze,obie naraz ale wyszły z kolei błyskawicznie,dzis mielismy apogeum marudzenia i płaczu:-(myslę,że jutro będą juz obie na wierzchu dlatego na noc zaapliowalam Viburcol N i nasmarowałam dziąsełka
kryska,jestem bardzo ciekawa jak to Maryniowe uzębienie wygląda:-)

KRYSKA a jaa buuuu,nie widzę zęboli
U nas już przechodziliśmy ten kryzys ale chyba zaczyna się następny ,bo mały prawie nie spi w nocy ,a ja z nim i rano w pracy padam na pysk.

reklama
A u nas widac spore zgrubienia na gornych dziaselkach w miejscu JEDYNEK:dry:
Ech jak to wolno u niego idze:no: jeszcze go Antek z zebami przegoni;-)

Do góry