reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabkowanie czyli zeby, zabki, zabeczki!!!

Reamonn, Allanek nie ma 4 tylko wlasnie gorne 5 i te lapki tez wsadza soebie do buzki az tak gleboko ze czesto wymusza wymioty! Nie wiedzialam co to jest i dlaczego ale mysle ze gfo to tak boli i nie wie dokladnie w ktorym miejscu ten bol! Posmarowalam zabki i dziaselka i przestal wciaskac lapki do gardla! Tak mam za kazdym razem po jedzeniu!!!

reklama
Agatko, no właśnie, u nas dokładnie tak samo to wygląda. Jak Kaja zaczyna się nudzić i nie zagadam jej czymś to łapki w buzi az do wymiotów.
Biedactwa nasze... oby szybko te zabki powychodzily. Pomyslec ze juz rok minal odkad sie z zabkami meczymy.

Kochane Cioteczki...uwaga uwaga!!!

Mikołajek od wczoraj ma pierwszego po 15 miesiącach ZĘBOLKA!!!!
NARESZCIE. :-):-)

Pobił rekord rodzinny własną mamusię, ja dostałam ząbka dzien przed roczkiem...

Pozdrowienia ślemy

No Mikołajku,nareszcie i ty się doczekałeś,chyba jako ostatni z lipcowych dzieciaków!:-):tak: Ale najwazniejsze,że już JEST! gratulujemy!:-)

U nas wyszła kolejna 4ka i mamy razem 10 zęboli,teraz szykuja sie górne trójki,na dole narazie 4 ząbki ma Oliwierek.

Gratulacje dla pierwszego Mikolajkowego zabka!!!!!!!!!!

A czy ktoras z Was wie moze co to znaczy *miec komplet zebow*...bo nie wiem na jak dlugo mam sie jeszcze nastawiac...Julka ma juz 12, wszystkie 4 i teraz czekam na 3...5 tez wychodza czy jak? Bo chcialabym ten temat miec juz "odhaczony":)

reklama
Do góry