reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Allanku,cudna ta szparka, super zębolki!
Oleńka też przesliczny perlisty usmiech!
Antosia i jego mamę witamy i czekamy na ząbki!
Oleńka też przesliczny perlisty usmiech!
Antosia i jego mamę witamy i czekamy na ząbki!
I my witamy Antosia i Jego Mamusię!!!
Kreciku,super Twój urwis wygląda z tą przerwą między zębolami!!!Na pewno zniknie ale czy na szczęście???Mnie tam się podoba taki urokliwy detal u mężczyzn;-) ;-) ;-)
A Oleńka jak pogoniła z ząbkami!!!Brawo księżniczko!!!Iwonko,zauważyłam,że macie w ramce zdjęcie ślubne,które najbardziej mi się spodobało
Kreciku,super Twój urwis wygląda z tą przerwą między zębolami!!!Na pewno zniknie ale czy na szczęście???Mnie tam się podoba taki urokliwy detal u mężczyzn;-) ;-) ;-)
A Oleńka jak pogoniła z ząbkami!!!Brawo księżniczko!!!Iwonko,zauważyłam,że macie w ramce zdjęcie ślubne,które najbardziej mi się spodobało
Gratulacje dla wszystkich maluszkow z zebulkami,oby rosły śliczne i zdrowe...:-)
To i my donosimy,że Wikunia ma juz 4 zębolki,przedwczoraj wyszły jej 2 gorne jedyneczki...jak narazie to za wcześnie na zdjęcia ale napewno pokażemy jak urosna:-):-)
To i my donosimy,że Wikunia ma juz 4 zębolki,przedwczoraj wyszły jej 2 gorne jedyneczki...jak narazie to za wcześnie na zdjęcia ale napewno pokażemy jak urosna:-):-)
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Brawo dla dzielnej Wiktorki za górne ząbeczki! :-)
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
BRAWO WIKUNIU ZĄBECZKÓW:-) ,NIECH ROSNĄ PIĘKNE I BIAŁE
iwona-arch
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
:-) Allanek Gratulacje..ale masz juz duzo zebolkow!my sie pierwszego doczekac nie mozemy..narazie tylko marudzenie..placz..i gryzienie wszystkiego co wpada w raczki ..biedactwo moje kochane tak sie meczy..a zabkow jak nie bylo tak nie ma:-(
reklama
Podziel się: