reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabkowanie czyli zeby, zabki, zabeczki!!!

O widze ze mamy kolejnego Antka na lipcowkach!!! Super!!! Czekamy by i Tobie pogratulowac z okazji kilekow!!!

reklama
Agatko jakie WIELGASNE zeby:) Sliczne, a szparka urocza, nie martw sie...to mleczniaki...i tak wypadna hihi:)
Antosia mame i Antosia witamy i zachecamy do pisania. Julinek tez mial byc Antosiem:)

I my witamy Antosia i Jego Mamusię!!!:laugh2: :laugh2: :laugh2:

Kreciku,super Twój urwis wygląda z tą przerwą między zębolami!!!Na pewno zniknie ale czy na szczęście???Mnie tam się podoba taki urokliwy detal u mężczyzn;-) ;-) ;-)

A Oleńka jak pogoniła z ząbkami!!!Brawo księżniczko!!!Iwonko,zauważyłam,że macie w ramce zdjęcie ślubne,które najbardziej mi się spodobało:tak: :tak: :tak:

Gratulacje dla wszystkich maluszkow z zebulkami,oby rosły śliczne i zdrowe...:-)

To i my donosimy,że Wikunia ma juz 4 zębolk:tak:i,przedwczoraj wyszły jej 2 gorne jedyneczki...jak narazie to za wcześnie na zdjęcia ale napewno pokażemy jak urosna:-):-)

No i mamy 5 zabek!!! Gorna lewa dwojeczka sie przebila a za "chwilke" pojawi sie na wierzchu prawa gorna dwojeczka!!!

:-) Allanek Gratulacje..ale masz juz duzo zebolkow!my sie pierwszego doczekac nie mozemy..narazie tylko marudzenie..placz..i gryzienie wszystkiego co wpada w raczki:no: ..biedactwo moje kochane tak sie meczy..a zabkow jak nie bylo tak nie ma:-(

reklama
My też walczywy ze swędzeniem dziąsełek. Miałam nadzieję, że w tym tygodniu coś się pojawi, a tu nic .... I czekamy cierpliwie dalej. Bo co nam pozostało :-D ?
A wszytkim gratulujemu białych perełek!!!

Do góry