reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabkowanie czyli zeby, zabki, zabeczki!!!

Aneczko-może dopiero jak Danonkowi w 9-tym mcu wyjdą... ale nie było aż tak żle-dostał gorączki w środę, trzymało aż do niedzieli razem z wysypką-to chyba słynna trzydniówka-a w niedzielę rano na otarcie łez matce i sobie pokazał ząbek he he

reklama
U nas dalej zebow nie widac..a Brianek coraz bardziej marudny i zly..od dzis zaczne mu zelik stosowac.ile jeszcze zosatlo bezzebnych szkrabikow??:)?

Adrianek nadal nie ma ani jednego ząbka, czekamy :-)
Wydaje mi się że już niedługo bo okropnie się ślini i rączkami grzebie w buzi dosyć często ja już też zaopatrzyłam się w żelik na wszelki wypadek ;-)

Ile zębatych króliczków nam przybyło!!!Buziaki dla wszystkich!!!I dla tych co czekają na zębolki też!!!

U nas od dwóch dni heja z dziąsłąmi ,mały nie chce nic jeść ,tylko pije dużo płynów ,jestem już strasznie umordowana tym wstawaniem w nocy ,górne idą ,dolne już są

Wszystkim zębatym dzieciaczkom i tym oczekującym na zębolki życzymy bialutkich zębolków i przede wszystkim jak najmniej marudnych dni..:-):-)

Sliczne zebacze z tych naszych pociech!!! Gratuluje wszystkim nowym wlascicielom perelek!!!
Oskarku super gryzon z Ciebie!!!

U nas noce polegaja na przerzucaniu sie z jednego konca lozka na drugi ale to chyba wina tego 6 zabka (gornej prawej dwojeczki) bo juz ja widac ale z przebiciem jakos walczy!!!

reklama
Gratulujemy wszystkim właścicielom nowych ząbków, u Michałka lewa dolna jedynka prawie na zewnątrz ale niestety prawie robi wielką różnicę :-D

Do góry