reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabkowanie czyli zeby, zabki, zabeczki!!!

A już myślałam że tylko my bez ząbków zostaliśmy:baffled:. Ale widzę że u Iwonki to samo więc jeszcze się nie martwię na razie;-):tak:
Wszystkim zębolkom gratulujemy!!!

reklama
Yes yes yes....jest prawa dolna jedynka (a ja bylam pewna ze to gorne sie wyzynaja)...to znaczy raczej cos na ksztalt jedynki...bo nawet nie widze tylko kikucik czuje palcem i jak lyzeczka jade. Ale malenstwo. A jak dlugo taki zabek wychodzi od przebicia? Ja glupia myslalam ze odrazu caly wyjdzie.

Brawo Julka!!! Jagusiu kazdego dnia zabek bedzie coraz wiekszy!!! Teraz to juz szybko pojdzie, zobaczysz!!!

No brawo Julinku, mama się doczekała :tak: :-)

Dziś pani dr zaglądała do Michałowego pyszczka, co ostatnio jest nie lada wyczynem, bo chyba Go tak boli, że nie daje sobie tam nic wcisnąć, dziąsełka mocno rozpulchnione ale dalej tam nic nie ma, ciężko Mu te ząbki wychodzą :wściekła/y:

reklama
Do góry