reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbki

U nas tez zeby wychodza niestandardowo bo Julek jest posiadaczem dwoch dolnych jedynek, i gornej lewej jedynki i dwojki:-) Prawa gorna jedynka i dwojka swieca sie juz pod dziaslem wiec pewnie na dniach wylaza i zaloze sie ze najpierw wyjdzie dwojka a potem jedynka tak jak z lewej strony:-)
No i rzeczywiscie troche smiesznie to wyglada jak sie maly usmiechnie:-)
U nas dokładnie taka kolejność była. Dodatkowo na dole jeszcze lewa dwójka jest:-)

reklama
heatherku, no dopingowałam Marcinka zaciekle;-) :-D
A tak na poważnie, to cieszę się, że wreszcie coś ruszyło. Wiecie co, dolne jedynki to nam szły już od jakichś 3-4 miesięcy:szok: Wtedy zauważyłam takie zgrubienia w tych miejscach i takie jakby kreseczki. Ale lekarz po zajrzeniu do buźki powiedział, że nie ma zapowiedzi na zęby, więc uznałam, że to co widziałam, to nie ząbki. No a jednak pierwszy ząbek wyszedł dokładnie w tym miejscu i chyba lada dzień wyjdzie drugi.
Matisku - do boju!!:-)

Ola jest już posiadaczką baaardzo wyraźnej krechy w miejscu prawej dolnej jedynki. Więc myślę, że jeszcze tylko kilka dni i całkiem będzie już na górze. A ostatnio namiętnie pcha łapki na górne dziąsełka to może tam też się coś ruszy.

My już definitywnie rozstajemy się z klubem bezzębnych i przenosimy się do klubu kasowników. Nasza ( a właściwie Oli) jedyneczka przebiła się do końca i Olusia jest dumną posiadaczką dolnej jedynki. Cokolwiek zdziwiona tym faktem właścicielka wspomnianego zęba przez cały wieczór badała go paluszkiem i dziwiła się co oni mi tu wsadzili.:-D :-D :-D

my podobnie jak Marcinek i Ola wypisujemy sie z klubu "dziąsłaczy" i zapisujemy do "kasowników":tak:
dolna jedynka już wyszła, sprawdzone palcem, (bo łyżeczką się nie da):-)

może tu też zrobimy listę kto ile ma zabków bo już się pogubiłam wiem tylko że Wojtki prowadzą:-);-)

reklama
Gratulacje dla Marcinka!!!
A z tymi oczami Matisia taka trafna uwaga że jak czytałam to aż wylałąm na siebie herbatę :)!!! (zielona, ale mam teraz piżamę mokrą- to wszystko Mamoot przez ciebie!!!;))

hihihi - i po co się było rechotać. Przecież to sama prawda, że on ma takie cudne ślipka!

Gratulacje dla Oleńki!

Do góry