reklama
Basia26
Mama czerwcowa'06 Zadomowiona(y)
A my zdecydowanie w klubie bezzębaczy. I powoli tracę nadzieję, że z niego kiedykolwiek wyjdziemy.
sorry.. właśnie zauwazyłam że pomysliłam .. Mati wybaczHalooooo, sprostowanie! To Miki jestzebacz!! Matis nadal Buzia_Wielkie_Nic
sorry.. właśnie zauwazyłam że pomysliłam .. Mati wybacz
Spooooko ...a Miki osiagnal, co chcial - wszyscy mowia o JEGO ZEBIE
Spooooko ...a Miki osiagnal, co chcial - wszyscy mowia o JEGO ZEBIE
Normalnie forumowe wydarzenie;-)
A my zdecydowanie w klubie bezzębaczy. I powoli tracę nadzieję, że z niego kiedykolwiek wyjdziemy.
my tez jeszcze w klubie bezzebaczy
A u nas dzisiaj był dzień zębów...niestety - cały dzień potoki śliny, dłubanie i marudzenie na maksa...sama nie wiem kiedy się przebiją górne jedynki - dziąsła napuchnięte na maksa a na lewym dziąsełku ma siniaczka - nie mam pojęcia czy się w nie uderzył czy przez to że się zębuchy pchają jakiś "wylewik" podskórny mu się zrobił biedak cierpi strasznie...
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Karolku trzymaj się dzielnie!!!
U nas nadal nic, choć od jakiegoś czasu Marcinek grzebie paluszkami w buźce, jakby się drapał po dziąsełkach Póki co jednak nic nie widać, dziąsła twarde, aż się boję, co to będzie, kiedy wreszcie zęby zaczną się wyrzynać... Mój mąż też późno dostawał zęby, teściowa opowiadała, że miał tak twarde dziąsła, że ząbki nie chciały się przebić... Udało się dopiero podczas nieprzewidzianego wypadku - kiedy "zderzył" się z szafką...brrr...
U nas nadal nic, choć od jakiegoś czasu Marcinek grzebie paluszkami w buźce, jakby się drapał po dziąsełkach Póki co jednak nic nie widać, dziąsła twarde, aż się boję, co to będzie, kiedy wreszcie zęby zaczną się wyrzynać... Mój mąż też późno dostawał zęby, teściowa opowiadała, że miał tak twarde dziąsła, że ząbki nie chciały się przebić... Udało się dopiero podczas nieprzewidzianego wypadku - kiedy "zderzył" się z szafką...brrr...
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
u nas tez widoczne zgrubienie na gornych jedynkach-ale potokow sliny juz od dawna nie mamy...wogole sie niunia nie slini-no chyba ze cos zajada to jej pocieknie...
A to zderzenie z szafka----jenaaaaaaa
A to zderzenie z szafka----jenaaaaaaa