reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ząbki

Mnie Wojciaszek ugryzł do tej pory 3 razy i za każdym razem, idąc za przykładem Sylwii, tak wrzasnęłam, że na razie spokój. Oby tak dalej. Ale jak mnie gryzł to właśnie jak był najedzony, chyba z nudów.:baffled:

reklama
jej a moje malutkie szczęście ma różyczkę stąd te płacze. A najgorsze jest to, że dostała ciemieniuchy i muszę obciąć jej piękne włoski. Pisząc to poprostu płacze. Jestem załamana:no: :no: :no: . Teraz śpi ale jak długo nikt nie wie. Krostki ma poprostu wszędzie :wściekła/y: a ja jutro muszę iść do pracy bo jakiś pomór padł na moje koleżanki i nie ma na 1 zmianę oprócz mnie nikogo. Łzy cisną mi się do oczu:no: .

Fredzia ocieraj nosek i nie plakaj bo to nic nie da...Ale rozumiem ze bezsilnosc sama cisnie Ci lzy...Rozyczka to nic tak strasznego ,szybko napewno minie i bedziecie sie cieszyc ze to juz za wami....Trzymaj sie kobito...A wloski odrosna...:tak:

RÓŻYCZKĘ o rany tak wcześnie, a co do ciemieniuchy to moja mała też ma, robię olejuszkiem i schodzi, ale nic a nic pani doktor nie mówiła, że włoski sciąć? to konieczne? otylka wprawdzie nie ma ich wiele, ale ma, a ciemieniucha po olejuszku i szczotkwaniu ładnie schodzi.

Życzymy zdrówka!!!

reklama
Do góry