reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbki

Mnie Wojciaszek ugryzł do tej pory 3 razy i za każdym razem, idąc za przykładem Sylwii, tak wrzasnęłam, że na razie spokój. Oby tak dalej. Ale jak mnie gryzł to właśnie jak był najedzony, chyba z nudów.:baffled:

reklama
jej a moje malutkie szczęście ma różyczkę stąd te płacze. A najgorsze jest to, że dostała ciemieniuchy i muszę obciąć jej piękne włoski. Pisząc to poprostu płacze. Jestem załamana:no: :no: :no: . Teraz śpi ale jak długo nikt nie wie. Krostki ma poprostu wszędzie :wściekła/y: a ja jutro muszę iść do pracy bo jakiś pomór padł na moje koleżanki i nie ma na 1 zmianę oprócz mnie nikogo. Łzy cisną mi się do oczu:no: .

Fredzia ocieraj nosek i nie plakaj bo to nic nie da...Ale rozumiem ze bezsilnosc sama cisnie Ci lzy...Rozyczka to nic tak strasznego ,szybko napewno minie i bedziecie sie cieszyc ze to juz za wami....Trzymaj sie kobito...A wloski odrosna...:tak:

RÓŻYCZKĘ o rany tak wcześnie, a co do ciemieniuchy to moja mała też ma, robię olejuszkiem i schodzi, ale nic a nic pani doktor nie mówiła, że włoski sciąć? to konieczne? otylka wprawdzie nie ma ich wiele, ale ma, a ciemieniucha po olejuszku i szczotkwaniu ładnie schodzi.

Życzymy zdrówka!!!

reklama
Do góry