reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbki

reklama
Oj fusiku, faktycznie niefajnie masz... Pamiętam jak to bolało - u mnie skończyło sie na malutkim nacięciu dziąsła przez dentystkę - ulga była niesamowita, bo ząb wyszedł juz raz, dwa!

kurcze a u nas "świeci" się ząbek "widać" go, a juz od 2 miesięcy próbuje się przebić i nie może :-( . Ile nasz skarb się przy tym namęczy to historia a ile śliny się toczy i ile łezek wypłynie ehhhhh, mam juz dosyć tego oczekiwania na ząbka
ps.koniecznie wklejcie swoje dzieciaczki z ząbkami , niesamowicie wyglądają dzieciaczki z pierwszymi ząbkami jak takie małe myszki :")......

Stokrotki - to tak jak u nas....w sierpniu lekarz powiedział że lada chwila i co...i nico :) tzn cały czas widać koronki-takie białe kropeczki prześwitujące przez dziąsła 3x2 - bo obie jedynki świecą i u nas lekarz zapisał małemu lidokaine właśnie jako żel.

dziweczyny czy te prześwitujace zabki widac jako takie jakby przezroczyste kropeczeki? Takie tunele? Nie wiem jak to wyjaśnieć.... u nas dziasło się uwypukliło.

Sylwia to mnie zmartwiłas ale ja mam coś co się nazywa lidokaina 2% żel - może to coś nie jest takie mocne - w końcu zapisał nam to PEDIATRA!!!

a u nas już dwa ząbki na wierzchu!!! ale stało sie to bardzo szybko dopiero tydzień temu zauważyłam kropeczke a teraz prosze
normalnie sama radość dla mnie jak sobie mogę podotykać ich są takie fajne
a i smaruje dziąsełka bobodentem i wydaje mi sie ze daje ulgę

reklama
Gratulujemy drugich ząbków. To chyba mój Wojciaszek będzie ostatni bez ząbków, bo u niego zupełnie nic. :-)

Do góry