reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbki

reklama
Gratulacje Oliwko!!!!Otylka to chyba przestała mysleć o zabkach:))) bo ani widu ani słychu.....ale może pozazdrości koleżance:))Sylwio i Beatko może wkleicie zdjęcia :))) Będziemy podziwiać:)))

i my gratulujemy serdecznie :-) , następnej małej myszce :-) . Kurcze zazdroszcze wam bo u nas to tak jak mamusia napisała mnustwo objawów a ząbki jak nie chcą wyjść tak nie chcą :-( ........
CZekamy na zdjęcia .......

dziękujemy ale powiem szczerze ze już mi sie to dało we znaki
i nie wyobrazam sobie jak można karmić dziecko co ma wszystkie zęby bo mnie naprawde już tak pogryzła ze szkoda gadac wcze sniej ściskała dziąsełkami ale to jeszcze dało sie przezyć ale teraz te ząbki są takie ostre ze jak mnie wczoraj dziabnela trzy razy w jednego sutka to jeszcze chyba ze trzy godziny mnie piekł.

zdjęcia narazie sie nie uda zrobic bo z daleka nie uchwyci a z bliska to jak ktoś chce zobaczyć to ona wystawia jezorka całego na wierzch ale wydaje mi sie ze w szybkim tempie wychodzą

a i co do snu nocnego to nie miało to zadnego wpływu w dzień tylko bardziej marudna i mniej je, ale staram sie masować troche no i oczywiście zelu używamy no i smoka często daje do pomykania bo wydaje mi sie ze pomaga bo jak nie dam to wkłada paluszki ale już nie tak jak kiedyś pięści tylko pojedyńcze paluszki tak jak by chciała wymacać zabki

oj przepraszam nie zauważyłam to super ze robi sie coraz wiećej malutkich gryzoni
gryżcie ostro mamusine cycki czemu tylko ja mam być poszkodowana

reklama
Do góry