reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbki

Gratulacje dla zębaczy :) Sumka to stworzymy klub czterozębnych ;) chyba tylko dwuosobowy?? Karol za to dziś rano odkrył jak fajnie jest stukać dolnymi o górne i zawzięcie to ćwiczy, obudziło mnie delikatne stuk stuk...mam nadzieje że zgrzytać nie zacznie :)

reklama
Gratulacje dla zebaczy!!!
U nas w koncu pierszy zabk...Mama zobaczyla w zeszly piatek - prawa dolna jedynka
i zanosi sie na wiecej, bo Mati strasznie marudny i raczki w kolko w buzi..

Gratulacje Mateuszku, dawno o Tobie nie było żadnych wieści:-)
Dziewczyny, czy to możliwe, że jako pierwsza wyjdzie dolna dwójka???? Dzisiaj udało mi się zajrzeć Marcinkowi do buźki i wydaje mi się, że dziąsełko jest napuchnięte właśnie w miejscu dolnej lewej dwójki....:confused:

mama Marcinka jak najbardziej mozliwe :-)
Mateuszku gratulacje. Dawno was nie było

No to mamy czwarty zębal. Pojawił się po wieczornej drzemce. Mówiłam że rosną jak grzyby po deszczu :-) . Baśka klub 4 założony :-)

Gratulacje od Wojciaszka i Mamoota, to nielada gratka;-) :laugh2: Dzięki!

:-):-)Dziadkowie mówią na Wojtka per: KROKODYL:-D

Gratulacje dla zębaczy :) Sumka to stworzymy klub czterozębnych ;) chyba tylko dwuosobowy?? Karol za to dziś rano odkrył jak fajnie jest stukać dolnymi o górne i zawzięcie to ćwiczy, obudziło mnie delikatne stuk stuk...mam nadzieje że zgrzytać nie zacznie :)

Znamy to, znamy. Choć u nas raczej przeraźliwe zgrzytanie....

Gratulacje dla nowych zębaczy i tych poczwórnych i tych pojedynczych.

Mamo Marcinka,
u Wojciaszka na osiem zębów, tylko dwa wychodziły "podręcznikowo". Pozostałe sześć w kolejności bardzo dowolnej. Więc wszystko jest możliwe.

reklama
W takim razie spokojnie dalej czekamy... może na dwójkę, może na jedynkę, a może na kilka na raz, bo marudzenie przybiera na sile:baffled: :-D :-D :-D

Do góry