Gratulacje dla zębaczy Sumka to stworzymy klub czterozębnych chyba tylko dwuosobowy?? Karol za to dziś rano odkrył jak fajnie jest stukać dolnymi o górne i zawzięcie to ćwiczy, obudziło mnie delikatne stuk stuk...mam nadzieje że zgrzytać nie zacznie
reklama
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Gratulacje Mateuszku, dawno o Tobie nie było żadnych wieści:-)
Dziewczyny, czy to możliwe, że jako pierwsza wyjdzie dolna dwójka???? Dzisiaj udało mi się zajrzeć Marcinkowi do buźki i wydaje mi się, że dziąsełko jest napuchnięte właśnie w miejscu dolnej lewej dwójki....
Dziewczyny, czy to możliwe, że jako pierwsza wyjdzie dolna dwójka???? Dzisiaj udało mi się zajrzeć Marcinkowi do buźki i wydaje mi się, że dziąsełko jest napuchnięte właśnie w miejscu dolnej lewej dwójki....
mama Marcinka
No to gratki dla Kuby i prosimy o fotkę:-)
Gratulacje od Wojciaszka i Mamoota, to nielada gratka;-) Dzięki!
:-):-)Dziadkowie mówią na Wojtka per: KROKODYL
Gratulacje dla zębaczy Sumka to stworzymy klub czterozębnych chyba tylko dwuosobowy?? Karol za to dziś rano odkrył jak fajnie jest stukać dolnymi o górne i zawzięcie to ćwiczy, obudziło mnie delikatne stuk stuk...mam nadzieje że zgrzytać nie zacznie
Znamy to, znamy. Choć u nas raczej przeraźliwe zgrzytanie....
Gratulacje dla nowych zębaczy i tych poczwórnych i tych pojedynczych.
Mamo Marcinka, u Wojciaszka na osiem zębów, tylko dwa wychodziły "podręcznikowo". Pozostałe sześć w kolejności bardzo dowolnej. Więc wszystko jest możliwe.
reklama
mama Marcinka
W takim razie spokojnie dalej czekamy... może na dwójkę, może na jedynkę, a może na kilka na raz, bo marudzenie przybiera na sile